RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Tekne Organizasyonu Öncesi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7709)

brkknc 07-06-2010 11:13

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 86271)
Taygun kardeşim çok teşekür ederim peki bu ip misina hakkında bana bir önerin olabilirmi marka ve çap olarak ?

Aydın kardeşim selam, ben ve üç aarkadaşım remixon marka ip kullanıyorum, alalı bayağı oldu kalınlık ölçüsü aklımda değil ama 0,35 misinaya denk gelen ölçü olarak istersen verirler. İpten çok memnunuz, gam yapma durumu yok, esneme yok, çekeri yüksek, kopartman çok çok zor şiddetle tavsiye ederim herkese..

kaptankarabulut 07-06-2010 12:27

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 86268)
Öncelikle hayırlı akşamlar demek istiyorum Süleyman abi mustat beyaz iğneye herhangi bir seri numarası verebilirmisiniz acaba? veya kısa palamı uzun palamı biraz daha açarsak bende bir alışveriş yapmak istiyorum.Bu hafta içi nasipse Hasan Abimin önerdiği bir av marketi var oraya uğrayıp selamını ileteceğim.Misina olarak çap olayı tamamdır yanlız renk kriterini göz önüne almak istiyorum birde ne renk misina almalıyım?

Aydın misana renksiz olursa daha iyi olur. İğne konusuna gelince ben aklımda seri numaralarını tutamıyorum ama dediğim gibi mustan çarpaz uzun pala 4 veya 5 numara kullanıyorum.

Taygun KOCABIYIK 07-06-2010 12:33

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 86366)
Aydın misana renksiz olursa daha iyi olur. İğne konusuna gelince ben aklımda seri numaralarını tutamıyorum ama dediğim gibi mustan çarpaz uzun pala 4 veya 5 numara kullanıyorum.

Dün baktık ya kaptanım 1523D serisi 4 numara :) Uçanı kaçanı alıyor...

Hasan BALIKÇI 07-06-2010 12:52

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 86367)

siz yüzeni tutun uçanı ne yapçanız:D:D

kaptankarabulut 07-06-2010 14:04

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 86367)

Ya tago ben sizin gibi genç miyim aklımda tutayım.:D :D

Aydın35 07-06-2010 18:51

Alıntı:

brkknc tafarından gönderildi (Mesaj 86362)
Aydın kardeşim selam, ben ve üç aarkadaşım remixon marka ip kullanıyorum, alalı bayağı oldu kalınlık ölçüsü aklımda değil ama 0,35 misinaya denk gelen ölçü olarak istersen verirler. İpten çok memnunuz, gam yapma durumu yok, esneme yok, çekeri yüksek, kopartman çok çok zor şiddetle tavsiye ederim herkese..

Burak abi peki birde bunu araştıralım bakalım bilgin için teşekürler saolasın

Aydın35 07-06-2010 18:53

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 86366)

Kaptanım bilgin için teşekürler arkadaşlar zaten sizi mercek altına almışlar kullandığınız takımları sizden iyi biliyolar :)Saolsun taygun kardeşimde verdi seri numarasını onunda 4 numarasındna alıcam saygılarımla kaptanım görüşmek üzere.

kaptankarabulut 07-06-2010 19:29

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 86387)
Burak abi peki birde bunu araştıralım bakalım bilgin için teşekürler saolasın

Bir konuya açıklık getirmek isterim ip misina kesinlille kamışla randımanlı olur. Elle avlayanlar randıman alamazlar bilginiz olsun...

Aydın35 07-06-2010 19:35

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 86393)
Bir konuya açıklık getirmek isterim ip misina kesinlille kamışla randımanlı olur. Elle avlayanlar randıman alamazlar bilginiz olsun...

Hmm bak bunu bilmiyordum işte kaptanım teşekür ederim bu bilgi içinde

Taygun KOCABIYIK 07-06-2010 19:46

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 86388)
Kaptanım bilgin için teşekürler arkadaşlar zaten sizi mercek altına almışlar kullandığınız takımları sizden iyi biliyolar :)Saolsun taygun kardeşimde verdi seri numarasını onunda 4 numarasındna alıcam saygılarımla kaptanım görüşmek üzere.

Aydın dün arkadaşım (ayrıyetten üyemiz) Erhan ile birlikte kaptanımızı ziyarete gittik. Erhanın kurtlar büyümüş, yahu şurda olta atsak balık tutamazmıyız dedi. Vardır aşağıda balık al bi olta dene dedim. Süleyman kaptanın oltalarda mı keramet nedir bilmiyorum 4 iri karagöz aldı :D 1 de ısparoz baktık iğneler güzel numaralarını alalım dedik.

Saat 07:17.