RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Site Organizasyonları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Organizasyon dağılım listesi. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7713)

ibrahimz35 07-06-2010 21:38

Anıl Kardeşim, ellerine sağlık çok güzel bir tekne organizasyonu olmuş.
Nasip olursa, Biz'de gece balığa çıkıp sabah da sizin yanınızda oluruz.
Tabi, Enes paşa izin verirse...

Tuncay GÜNAY 07-06-2010 21:46

çok ince bir çalıma olmuş emeğinize sağlık. yalnız benim aklıma takılan küçücük bir şey var bizim tekneyi kim kullanacak. :):):) kaptan yokmu :) ben de kullanırım da nereye gideriz bilemem artık :):):) akşam 20:30 haberlerinde FLAŞŞ FLAŞŞ FLAŞŞ bir türk balıkçı teknesi yunanistan açıklarında yakalandı içinde dört aile gözaltına alındı diye :) demedi demeyin :):)

The Lunatic 07-06-2010 22:08

Anıl hem sana hem de bu işe bu kadar emek veren herkese çok teşekkürler. Tanışmak üzere diyelim...

Anıl ÜNALAN 07-06-2010 22:21

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 86419)
çok ince bir çalıma olmuş emeğinize sağlık. yalnız benim aklıma takılan küçücük bir şey var bizim tekneyi kim kullanacak. :):):) kaptan yokmu :) ben de kullanırım da nereye gideriz bilemem artık :):):) akşam 20:30 haberlerinde FLAŞŞ FLAŞŞ FLAŞŞ bir türk balıkçı teknesi yunanistan açıklarında yakalandı içinde dört aile gözaltına alındı diye :) demedi demeyin :):)

Her teknenin kendi kaptanı bulunmaktadır abi..
Biz katılımlarınız için teşekkür ederiz...

Tuncay GÜNAY 07-06-2010 23:07

anıl kardeş latife yaptım :) gerçekten merak ettiğimiz konu şu bineceğimiz teknenin fotoğrafları varmı acaba sitede ? güneşle biraz sorunu varda gölgeliği varmıdır diye merak ediyor.

Anıl ÜNALAN 07-06-2010 23:16

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 86428)
anıl kardeş latife yaptım :) gerçekten merak ettiğimiz konu şu bineceğimiz teknenin fotoğrafları varmı acaba sitede ? güneşle biraz sorunu varda gölgeliği varmıdır diye merak ediyor.

Abi yanlış hatırlamıyorsam Emre abinin kayığının burda yazılı olan Defne olması lazım ama tam olarakta hatırlamıyo olabilirim yarın ilgili mesajı ve resmi Kaptanımız ekler diye düşünüyorum ;)

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Tuncay GÜNAY 07-06-2010 23:24

teşekkürler anıl kardeşim ilgin için

Yağız DEMİR 07-06-2010 23:41

anıl kardesım ellerıne emegıne saglık

Doğan ÖZCAN 08-06-2010 06:16

Doğan ÖZCAN tafarından gönderildi
Anıl kardeşim ellerine sağlık artık tek beklediğimiz şey havanın güzel olması ALLAH izin verirse çok güzel bir gün olacak....Bu arada necati abiyi göremedim bizim grupta ...? Sağlıkla kal kardeşim

Abi 3-4 saattir bu işle uğraşıyor arada gözden kaçmıştır ama Necati abinin yeri yurdu zaten belli.
Ayrıca liste tekrardan yapılıyor...

Anılım Taygunum evet bu iş emek isteyen bir iş ve herkesin ayrı istekleri görünüyor....Hayırlısı ile güzel bir gün olması tek temennimiz....Eminim harika bir gün olacak....Herkesin yüzündeki gülümsemeyi şimdiden görebiliyorum....Kolay gelsin kardeşim emeklerinize sağlık...

ejder_balikci 08-06-2010 07:09

Slm arkadaşlar.

Ben o gün önemli bi işimden dolayı size eşlik edemiyorum fakat sizin dönüşünüzü limanda karşılıyor olacağım. Hem birbirimizi yakından görmüş oluruz hemde o gün neler olup bitmiş kritiğini yaparız hemde biraz sohbet etmiş oluruz siz ne dersiniz?

Saat 00:25.