![]() |
Alıntı:
Bak şimdi gücendim.:hıııı: :hıııı: :hıııı: |
Tam yerine gelmişsin.Aramıza Hoşgeldin..Nerdeyse Urla bizim ekipten sorulur desem hata etmiş olmam herhalde..
|
Hoşgeldin abi benimde sığacıkta küçük bi teknem var ama marifetleri büyük. Takıldığın yerler olursa bildiğim kadarını paylaşmak bizim görevimiz çünkü hayat paylaşınca güzeldir. Zaten paylaşmak için burdayız çünkü burası rastgelsin paylaşım sitesi. saygılar.
|
Hoş geldin Alp kardeş.Keyifli paylaşımlar dilerim.
|
Aramıza hoşgeldiniz.. En yakın zamanda görüşmek ve beraber av yapabilmek dileğiyle ;)
|
Alp abi ben sizin tekneyi tanıyorum, gördüğümde el edeceğim hiç kaçışın yok :) Çaya bekliyoruz...
Tekrardan hoşgeldin abi rastgelsin |
Aramıza hoşgeldin ve o tarafların avcısı çok olan bir yere geldiğin için şanslısın bence.
Aradığın tüm cevapları seve seve paylaşacaktır tecrübeli arkadaşlarımız ve abilerimiz. Keyifli forumlar dilerim. Rastgelsin ... |
Alıntı:
Bizler senin kadar gözönünde olmadğımız için hatırlattım, zaten seni bizim camiada tanımayan yok ki :helal: Güzel paylaşımlarının devamını sabırsızlıkla bekliyorum. ;) |
Tşk.
Bir gün içinde bu kadar geri dönüş :helal: bu sitenin ne kadar aktif olduğunu gösteriyor. Bunun için çok şanslıyım. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bu hafta şehir dışında olduğumdan balığa çıkamadım ama inş. bu hafta açığı kapatırız.
|
Alıntı:
sevgiler |
Saat 00:38. |