![]() |
HEEEEEEEEEEEY MAŞALLAHHHHH ÖNERİM...
Menemen destisi gibi sıralamışsın sazanları.. Öner kardeşim seni ve arkadaşlarını kutlarım afiyet olsun.Kim ne derse desin boğazından yağ gibi geçsin midene..... |
Alıntı:
Senin dediğin gibi deniz sezonunu bu haftadan itibaren ben kapattım :) Gerçi belli olmaz davete'de hayır deyemem biliyorsun deyip bir açık kapı bırakıyorum...:D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bir gün denk getirelim bizlerlede bir av yapalım...;) |
Alıntı:
Abi açılışı nihayet yapabildim bu sene mubarek tüm akrabalar dününleri sıralamışlar arka arkaya bu pazar bile vardı ama saat 19:00 başlayacağı için beni fazla zora sokmadı...;) |
öner kardeş balıklar harika çevre temizliyide:helal::helal:tebrikler
|
Öner, maşallah çok güzel balıklar yakalamışsın.
Asker gibi dizip iştimaya almışsın. Balıklarda çok güzel ama akşam yemeğindeki melemen benim daha çok dikkatimi çekti. Tamda karnım açıkmışken, sabah kahvaltısıda harika gözüküyordu. Çok güzel bir gece olduğu resimlerdende anlaşılıyor. Tüm ekibi kutlarım. Afiyet olsun. |
Alıntı:
İnşallah bir gün hep beraber su kenarında aynı sofrada olmamız dileklerimle..;) |
Alıntı:
Abi bu barajlar,çevre hepimizin ne kadar temiz bakarsak o kadar iyi ... Konuya alakadar oldun içinde ayrıca teşekkürler...;) |
öner abi maşallah güel bir av olmuş samiyi almışsın bana samiyle gidiyom demedin:hıııı: bak yeni görüyorum beni oraya götürmessen bak maf ederim seni:D:D dağa güzel avlar nasib etsin yüce mevlam inşallah bidağa ki sefere bizde alırız böyle haftaya gidiyoruz bizde bakam bizim sezon açılışı nasıl olucak :'(:'( hadi rastgelsin
|
Saat 01:37. |