RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Büyük Patronu Ve Galibi Bu Hafta SOLLADIM :)) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7875)

kaptankarabulut 13-07-2010 19:37

Sizleri candan kutlarım.Fakat benim anlayamadığım, ben Doğa'yı göremedim.Galiba Emel hanım sen Doğa'nın yokluğundan faydalanmışsın.Sizleri tekrar kutluyorum güzel bir av çıkarmışsınız...Doğa'cıma slm..

galip&emel kültür 13-07-2010 20:08

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 89282)
Sizleri candan kutlarım.Fakat benim anlayamadığım, ben Doğa'yı göremedim.Galiba Emel hanım sen Doğa'nın yokluğundan faydalanmışsın.Sizleri tekrar kutluyorum güzel bir av çıkarmışsınız...Doğa'cıma slm..

Canım abim Emel ben ayıp ediyosun doğasız bi av olurmu hiç........Çipuraların yemini doga verdi oltadan ben aldım anlıycağın bu hafta şans benden yanaydı...msjın için tşk ederim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle ablamada slmlar...

kaptankarabulut 13-07-2010 20:26

Alıntı:

galip&emel kültür tafarından gönderildi (Mesaj 89287)
Canım abim Emel ben ayıp ediyosun doğasız bi av olurmu hiç........Çipuraların yemini doga verdi oltadan ben aldım anlıycağın bu hafta şans benden yanaydı...msjın için tşk ederim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle ablamada slmlar...

Haaaaaaaa şimdi anlaşıldı, tabii yemlar Doğa'dan olunca tabii tutarsın çıpraları:D :D :D
yinede tebrikler...

galip&emel kültür 13-07-2010 20:34

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 89288)
Haaaaaaaa şimdi anlaşıldı, tabii yemlar Doğa'dan olunca tabii tutarsın çıpraları:D :D :D
yinede tebrikler...

sağolasın süleyman abi galip ben bu hafta emel kardeşiniz şov yaptı bizde seyrettik napalım başa gelen çekilir eve çok selamlar

galip&emel kültür 13-07-2010 20:38

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 89250)
Emel abla harika balıklar cam gibi maşallah :) Galip abi bu hafta seni seyretti anlaşılan.
Şansınız daim olsun rastgelsin.

doğru söylüyosun kardeşim galip abin ben biz emel ablanı resmen seyrettik balık şovlarını o yaptı ailede arasıra bu tip şovlar iyi oluyor çipura avcılığı aileye yayılması gerekiyo doğrumu darısı başınıza avlarınız bol olsun.

galip&emel kültür 13-07-2010 20:39

Alıntı:

baracuda_35x tafarından gönderildi (Mesaj 89252)
tebrikler güzel av dahada güzelleri gelmesi dileğiyle ;)

dahada güzelleri inşallah sizlerin olur kardeşim bol nasipler.

galip&emel kültür 13-07-2010 20:47

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 89253)
Mahşallah çokta yakışıklılar ;)
çok kısa zaman içerisinde çok güzel balık yakalamışsınız tüm ekibi kutlarım
sansınız her daim açık olması dileklerimle...;)

çok teşekkür ediyorum balıkların yakışıklığı umarım ileriki zamanda yani kasım ayınadoğru inan dahada iyi olacak herşey zamanında güzel inan o zamanı iple çekiyoruz ama şu var bu zamandada alına bilecek iyi balıklar bunlar sizlerinde şansı bol olsun bol bereketli balıklı günler diliyorum.

kaptankarabulut 13-07-2010 20:49

Alıntı:

galip&emel kültür tafarından gönderildi (Mesaj 89289)
sağolasın süleyman abi galip ben bu hafta emel kardeşiniz şov yaptı bizde seyrettik napalım başa gelen çekilir eve çok selamlar

Desene Galibim balıkları pişirmekte sana düştü...Ki öyle olması gerekir iş paylaşımı yani :D :Dbiri tutar tutamıyan da pişirip servis yapar. :D :D :D

galip&emel kültür 13-07-2010 20:50

Alıntı:

Teaser tafarından gönderildi (Mesaj 89254)
Harika boy balıklar almışsınız , tebrikler :helal: Böyle iri balıklı avlarınızın devamını dilerim . Afiyet olsun ...

çanakkalenin balıkları gibi olmaz bunlar ama bizim sularımızın iyi balıkları sayılırlar bu zamana göre çok teşekkür ediyorum mesajınız için iri balıklar her daim hepimizin oltalarında olur inş.

galip&emel kültür 13-07-2010 20:52

Alıntı:

gonencsenkal tafarından gönderildi (Mesaj 89260)
Güzel bir av olmuş çıpralar harika görünüyor tebrik ederimm..

bu çipuralar en kısa zamanda senin oltanda olur inş.teşekkürler

Saat 03:13.