![]() |
Yada şöyle 50 kg lık bir yayın ne dersin Sami kaç saatte çekersin böyle bir balığı.
|
Mert inşallah ama çok zor....
Selim abiiiii 50 kg.mi ben bundan şunu çıkardım...Hadi anlat bakalım yakaladığın şu yayını...(Senden korkulur.) Adım gibi eminim sen yakalamışındır....Hadi hadi anlat...Yok yok sende kesin bir macera var.... |
Yok Ya ondan sonrada anlat bu balıkla işte şu şehirde 2 euro,ya resim çekiliyor diye,şaka bir yana o ağırlıkta balık yakalamadım daha kısmet olmadı.
ama şöyle bir anım var bir gün arkadaşlarla balığa gittik suda 6 tane olta var beşer metre ara ile hava çok sıcak akşama doğru şamandıralara kırılan ışıkları takıp beklemeye başladık tam o sırada benim şamandıra yok oldu ben hemen sarıldım çok ağır balık bir sağ yaptı bir sol bütün misinaları karıştırdı arkadaşlarında şamandıraları yok olunca onlarda sarıldı kamışlara tabiki benim misinaya takıldıklarını anladılar balık,mı sazan çektim,sonra karanlıkta misinaları ayır ayırabilirsen. |
Hayret bir şeysin abi kilosunu yazmamışsın sazanın.Bu kadar mütevazi birini daha görmedim..Senin tuttuklarını ben tutsaydım şov yapardım vallaha(Sekoda yapardı eminim)Bütün forumu fotolarla donatırdım... :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:dans: :dans: :dans: +1000 rep :dans: :dans:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Bu aletleri çok gördüm ve hasta oldum...(Uyduda ki şifreli balık kanalında)...
|
Saat 03:03. |