RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TATLI SU AVI (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=105)
-   -   Demirköprü Barajı (3) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7894)

adolomorola 18-07-2010 21:58

Alıntı:

baracuda_35x tafarından gönderildi (Mesaj 89591)
tebrikler Öner temiz ve güzel av dahası tatlı su avına gönül vermiş dostlar başına ;) tüm ekibi kutlarım :helal:

İyi dileklerin için teşekkürler Rıdvan,umarım inşallah herkez gönlündeki avı bir gün gerçekleştirir...;)

Süleyman ONUR 18-07-2010 22:12

abim senin ise el attım sazan awcısı olucam bende bundan sonra hehe tebrikler oner abi daha iyileride rasgelir isallah

Tuncay GÜNAY 18-07-2010 22:18

öner kardeş herzaman ki gibi harikasın dizmişsin gene sazanları:) maşallah bizim burda böyle yakışıklıları yok :( birini gönder bana da vesikalık fotoğraf çekilelimm:D:D:D:D:D

adolomorola 18-07-2010 22:51

Alıntı:

Süleyman ONUR tafarından gönderildi (Mesaj 89598)
abim senin ise el attım sazan awcısı olucam bende bundan sonra hehe tebrikler oner abi daha iyileride rasgelir isallah

Benim taktiği dene ikisinede birden git
benim için tatlısı tuzlusu diye bir ayırımcılık yapmıyorum gerçi bu aralar biraz tatlısuyu seviyor gibiyim ama denizinde zamanı gelecek diyorum...:D:D:D

Herşey gönlünce olsun Süleman..;)

adolomorola 18-07-2010 22:54

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 89600)
öner kardeş herzaman ki gibi harikasın dizmişsin gene sazanları:) maşallah bizim burda böyle yakışıklıları yok :( birini gönder bana da vesikalık fotoğraf çekilelimm:D:D:D:D:D

Vesikalık fotoğrafa gerek yok demirköprü fazla uzak değil sana bir hafta sonu atla arabaya ikimiz yan yan durup balıklarıda aramıza alıp öyle fofo çekiliriz..;);)

Taygun KOCABIYIK 19-07-2010 07:39

Öner abi yine süpersin ama ben balıkları ve kendinizi serinletirken (hani şu çeşme başındaki) çektiğiniz fotoğraftan bekliyordum konu başlığını ilk okuduğumda :) herhalde yine kalabalıktı etraf :)

Tebrik ediyorum rastgelsin...

Necati ARAT 19-07-2010 07:55

Öner abim tebrikler..
Konu harika Sazanlar harika
Daha ne olsun..
İğnen her daim nasipli ve keskin olsun..
Paylaşım için teşekkürler..

ocaklar 19-07-2010 12:10

öner kardeşim seni ve ekibi tebrik ederim..gerçekten güzel balıklar yakalıyorsunuz..ortam güzel muhabbet güzel daha ne olsun..

gonencsenkal 19-07-2010 12:25

Tebrikler bu haftada içtimaya almışsın sazanları manzarada bir harika eline yüreğine sağlık..:)

adolomorola 19-07-2010 17:58

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 89610)
Öner abi yine süpersin ama ben balıkları ve kendinizi serinletirken (hani şu çeşme başındaki) çektiğiniz fotoğraftan bekliyordum konu başlığını ilk okuduğumda :) herhalde yine kalabalıktı etraf :)

Tebrik ediyorum rastgelsin...

Evet Taygun aynen öyle oldu çeşmeye girdik baktık çeşme başı kalabalık hiç durmadan sol tarafa kıvırdım direksiyonu :(

Saat 08:56.