![]() |
Alıntı:
|
abim senin ise el attım sazan awcısı olucam bende bundan sonra hehe tebrikler oner abi daha iyileride rasgelir isallah
|
öner kardeş herzaman ki gibi harikasın dizmişsin gene sazanları:) maşallah bizim burda böyle yakışıklıları yok :( birini gönder bana da vesikalık fotoğraf çekilelimm:D:D:D:D:D
|
Alıntı:
benim için tatlısı tuzlusu diye bir ayırımcılık yapmıyorum gerçi bu aralar biraz tatlısuyu seviyor gibiyim ama denizinde zamanı gelecek diyorum...:D:D:D Herşey gönlünce olsun Süleman..;) |
Alıntı:
|
Öner abi yine süpersin ama ben balıkları ve kendinizi serinletirken (hani şu çeşme başındaki) çektiğiniz fotoğraftan bekliyordum konu başlığını ilk okuduğumda :) herhalde yine kalabalıktı etraf :)
Tebrik ediyorum rastgelsin... |
Öner abim tebrikler..
Konu harika Sazanlar harika Daha ne olsun.. İğnen her daim nasipli ve keskin olsun.. Paylaşım için teşekkürler.. |
öner kardeşim seni ve ekibi tebrik ederim..gerçekten güzel balıklar yakalıyorsunuz..ortam güzel muhabbet güzel daha ne olsun..
|
Tebrikler bu haftada içtimaya almışsın sazanları manzarada bir harika eline yüreğine sağlık..:)
|
Alıntı:
|
Saat 08:56. |