RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Zeytinelinde Vur Patlasın,Çal Oynasın.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7899)

Anıl ÜNALAN 20-07-2010 19:58

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 89787)
Bu alemde kralda yok padişahta.Hepimiz birbirimizin gönlünün padişahıyız.Güzel bakan güzeli görürmüş.Sende güzel bakmışsın;)Teşekkürler kardeşim..

Benim gönlümün kralı her zaman sizlersiniz abi ;) varsa görünürde bi kral onlarda sizlersiniz.. Güzele bakan her zaman güzeli görür abi başka şekilde görenlerin gözleri bozuktur :D :deli:
Özledim sizleri güzel abilerim :)

aacaipman 20-07-2010 20:13

tebrikler super hemde superotesi bir av olmus....ya Hasan Abi su levrek videolarini da gorseydik ya...cipura yakalamayi ogrendim de bide sayende levrek yakalamayi ogrenirsem tamamdir bu is ;)

kaptankarabulut 20-07-2010 21:11

:helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

:helal: :helal: :helal:

:helal:

Bu karelere söylenecek fazla bi söz yok.İşte amatör balıkcılık ruhu. Sohbet dostluk.. Daha ne olsun... Bu karelere giren tüm dostları kutluyorum..
Ayrıca çay teklifimi kırmayıp bana da uğradığınız için ayrıça teşekkür ederim..

Mehmet BODUROĞLU 20-07-2010 21:18

Tek kelime ile HARİKASINIZ hepiniz.
Kutlarım tümm ekibi.
Keyifli ve balıklı bir av olmuş.
Daha nicelerinin gerçekleşmesi dileklerimle.
Rastgelsin ...

baracuda_35x 20-07-2010 22:46

tüm dostlara merhaba

cumartesi geceden çıktım yola evde hava durumun bakmadan (bir daha bakmadan çıkmam yola):deli: kafamdaki yere gittiğimde hava cok bozuktu durulcak gibi değil :hıııı: bende bu sefer başka bir yere gittim oradada oltaları atım sabahladım balık yok :( elimde kalan yemler var nasılsa deyip doğru zeytineline yolumun üzeri nasılsa zeytinelinin kuş bakışı yolunda bir baktım Hasan abinin gölgeliği aman Usta burada :P:P ver yansın yanına aman allahım bir ne göreyim uzun zamandır tanışamadığımız Kamil orada oh oh ne güzel birde Kıvanç oyoy oyoy tam curcuna aile boyumu ararsın yoksa sülale boyumu herkez orada bir ben eksik :D:D:D kadro tam oldu şimdi.

Abilerimle ve arkadaşlarımla, benim için çok çok güzel geçen bir gün oldu diyecek kelime bulamıyorun iyiki varsınız Teşkkürler dostlarım ;):helal::helal:

Kamil ESEN 21-07-2010 09:24

Bu güzellikler dostlarla yaşanabiliyor ancak.Katılmak için istekte bulunan tüm arkadaşlarla da bu güzellikleri yaşayabileceğimize eminim.Fakat denk getirebilmek mühim olan.Bu defa çok güzel denk geldi;)

Taygun KOCABIYIK 21-07-2010 10:25

Ortam şahane balık bahane :D Orda içilen suyun, yenilen kuru ekmeğin bile tadı başka oluyor. Balıklarıda tutmuşsunuz daha ne olsun.
Bu arada kamil hocam ufacık lidakiyi almışsın sepete yazıklar olsun :P gel seni okutalım nefesi kuvvetli bir hocaya bak gör ne çupralar tutacaksın her biri kilo kilo :D

Kamil ESEN 21-07-2010 11:44

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 89867)
Ortam şahane balık bahane :D Orda içilen suyun, yenilen kuru ekmeğin bile tadı başka oluyor. Balıklarıda tutmuşsunuz daha ne olsun.
Bu arada kamil hocam ufacık lidakiyi almışsın sepete yazıklar olsun :P gel seni okutalım nefesi kuvvetli bir hocaya bak gör ne çupralar tutacaksın her biri kilo kilo :D

Farfar Aliyi geçtin valla.Ben seni bi üflüyemde şu kafanı bi kumdan çıkar azcık rapor hazırla...

Tuncay GÜNAY 21-07-2010 12:17

Alıntı:

kamil esen tafarından gönderildi (Mesaj 89869)
farfar aliyi geçtin valla.ben seni bi üflüyemde şu kafanı bi kumdan çıkar azcık rapor hazırla...

valla anılım kamil abi lafı cuukkkk oturtmuşş:d:d:d:d:d:d bi rapor hazırlada ağız tatıylan yorum yazalım demi :)

kturkol 21-07-2010 18:53

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 89869)
Farfar Aliyi geçtin valla.Ben seni bi üflüyemde şu kafanı bi kumdan çıkar azcık rapor hazırla...

:deli:Abovvv!.. Tago takımları topla hemen Kamil agaya gönder.:D Gari sana bu yollar dar.:deli:

Saat 10:39.