![]() |
İbrahim abi tebrikler..
Murat abi ilede av yapmak çok güzel olmalı .. Uzun süredir Murat abimin raporlarını göremiyorduk Beraber yaptığınız av münasebeti ile tekrar bir aradayız.. Avlarınızın devamını dilerim.. Paylaşım için teşekkürler.. |
ellerinize sağlık çok güzel av olmuş sohbette şahane imiş daha ne olsun abi teşekkürler bu güzel kareler için:helal::helal::helal:
|
Bu kadar fırtınalı havadan sonra bu güzel balıkları görmek ne güzel. Çok tebrik ediyorum. Bereketli avların devamını dilerim.
|
tüm ekibi kutlarım herdaim rastgele.selamlar.
|
Kuyumcu hassasiyetini kullanarak bizi milimi milimine kerterize oturtan,sohbetini beraberliğini esirgemeyen arkadaşım İbrahim, yine ustalığını konuşturdu.Hep birlikte hem bereketli hemde çok keyifli bir gece yaşadık.Bu arada en son ayrılırken havada uçuşan mercanlar görülmeye değerdi.Hiç mercanları böyle uçuşurken görmemiştim.Ne dersin İbrahim usta?
|
Tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.
İnşallah, Siz'lere daha büyükleri denk gelir.. Alıntı:
Sabah güneş doğunca çapayı alıp dönüyoruz. |
Alıntı:
Boyum kadar tutmuş olduğun balıkları unutmuş değilim... Murat Abi, mercanlarada uçmasını öğrettin ya... Bundan büyük ustalık mı olur? |
İbo yine telefonda anlattığın gibi döktürmüşsünüz seni ve Murat beyi tebrik ediyorum.
|
Sevgili Murat biraderim sizi de ayrıca tebrik ederim iki usta balıkçının aynı teknede olması sebebiyle bu güzel mercanlara ulaşmak tabiki de kaçınılmaz olacaktır daha bereketli avlar olması dileklerimle.
|
Teşekkür ederim Raif kaptan.Her nekadar fırsat olup tanışamazsakta adınız o gece gelip geçti laf arasında.Umarım İbrahim vesile olur karşılaşırız bir defa.Teşekkür ederim.Bol şanşlar.
|
Saat 08:58. |