![]() |
Alıntı:
Allah'ım böyle bir manzara karşısında ne yapılabilir ki..Sevgili Necati kardeşim, bu manzara karşsında ben de aynen senin gibi diz çöküyorum ve hayran hayran elindeki ''Al yanaklı/Kalın dudaklı dilberlere'' bakıyorum.. |
Güzel balıkarla açılış yapmışsınız Necati bey,tebrikler afiyet olsun,şansınız daim olsun.
|
Necati kardeşim sezon güzel açılmış,
güzel paylaşım için teşekkürler, daha niceleri rastgele :) yem olarak yengeç ? |
Tebrikler Necati, ailece olmanın keyfi bir başkadır deniz kenerında, hadi bakalım hayırlısı daha nice bereketli avlar dilerim afiyet şeker olsun :helal::helal::helal:
|
:helal:Necati kardeşim balıklar çok güzel maaşallah Allah nasibinizi daim eylesin..:helal:
|
Alıntı:
İshak abim çok teşekkür eder, Daha da Al Yanaklıların, Dahada Kalın Dudaklıların, Sana denk gelmesini Bu mubarek günde Allhtan Niyaz ederim..:D |
Necati abi ellerine saglık her zaman oltaların dolu dolu gelsin inşallahhhhhhhhhhhhhh
|
Bravo Necati.İşlem bu kadar basit.Ama yer seçimide önemli tabii;)Rastgelsin..
|
necati kardeşim sezonu iyi acmişin inşallah daha iyi avlar yaparsın ha bir arada seninde cayını icmeye gelcem tel verirsen sevinirim
|
Abim yanyana olamasakda orda bulunduğun süre zarfında telefonda yakın yakına o güzel canlı yayınlarını telefondan aldım.... Aile ile çok güzel iki gün geçirdin.... RABBİM daha nice güzel bereketli avlar nasip eylesin....Yalnız; Hasan abim 1, sen 2 derken sanırım artçı şoklar çoğalacak ve ALLAH izin verirse güzel bir av ile bu artçı şokları dahada sallandıracağız inşallah.... Tabiki bu işin esprisi elbette :D:D:D ,
Bizim amacımız belli BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE GÜLELİM EĞLENELİM bir arada olmanın keyfini alalım denizde yanımızdayken değmeyin keyfine... sağlıkla kal abicim...Bu arada fangrininde maşallahı varmış..... bereketli olsun abim... |
Saat 23:54. |