![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tabii ya işta bu kadar .Bu güzelliği yaşadıysanız, forum amaçlarına ulaşmış demektir.Yoksa balığı tutup tek başına yesen kaç para eder;)
Allah muhabbetinizi ve dostluğunuzu daim etsin.Haa unutmadan afiyet olsun:P |
Alıntı:
biz ailecek didim altınkuma tatile gitmiştik geleneksel hale gelen didim tatilimiz de deniz plaj kum güneş veee akşam 17:30 dan sonrada gündüzden topladığımız yemlerimizle hanım çocuk hepimiz kıyıdan olta attık ben 1 adet küçük mırmır tuttum olta attığımız bölge biraz kayalık olduğundan genelde takımlar kayalara takıldı koptu bu arada teleskop kıyı oltam da kırıldı :'(:'(:'( ama yinede zevkli saatler yaşadık ailecek derken ani bir kararla tatili kesip izmire gitme kararı aldık :deli::deli::deli:otelden fırladığımız gibi bastık gaza doğru izmir güzelbahçe giderken süpriz olsun diye haber de vermedik kaptanıma saat 16:00 larda 2. limana vardığımızda kaptanın arabası limanda duruyordu. hemen telefon açtım halini hatırını sordum limanda olduğumuzu söyleyince kaptanım çok sevindi hemen dönüş yoluna koyuldu :helal::helal:sıcak bir kucaklaşmadan sonra günün hasılatını akşam afiyetle yedikkkk. bu arada kaptan bütün mutfak işlerinde kaytardı işleri hep bana yıktı:D:D:D:D:D sabah erkenden de denize açıldık gerisini kaptanım çok güzel anlatmış zaten. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saat 08:46. |