![]() |
Alıntı:
Allah sanada evlatlarından güzel günler göstrsin.İyi dileklerin için teşekkürler. |
Kamil hocam, seni kutlarım,zeki başarılı ve aynı zamanda iyi bir amatör balıkcı bir FURKAN yetiştirdiğin için....
Furkan evladımızıda kutlarım,azimli ve kararlı bir iradeye sahip oluşundan.. Bol avlı güzel bir gün gecirmişsiniz. Şansınız açık olsun herdaim... |
kamil hocam tebrikler ne mutlu sana furkan amaçladığı hedefe ulaşmış senin yapabildiğin sadece tahtı bahtını allah yapsın inşallar. böylesi mutlu bir olayın ardından neşe içinde yapılan av da elbetteki böyle bereketli olur. tebrikler diyorum. darısı bizlerin başına
|
önçelikle furkan kardeşimi tebrik ediyorum maşallah güzel kuzucuklar almışsınız furkan kardeşimin şansına tebrik ediyorun tüm katılanları hadi rastgelsin
|
furkan kardeşimi hem sbs den yeterli puanını aldı için hemde ustalığını ispat ettiği güzel sazanlar yakaladığı için tebrık ediyorum..
en önemliside bundan sonraki hedeflerine kazasız belasız ulaşmasını dilerim:) paylaşım için teşekkürler hocam:) |
Kamil Abi, Furkan'ı SBS'de güzel puan aldığı için tebrik ederim.
Furkan'a iyiki söz vermişsin, yoksa o balıkları kim yakalayacaktı. Tüm ekibi tebrik ederim, çok güzel bir av olmuş. |
Hocam emeklerinize sağlık senin ufaklık sizden daha iyi balıkçı olacak anlaşılan:D
|
tüm ekibi ve furkan kardeşimizi ayrı ayrı kutlarım herdaim rastgele.
|
Herkese ayrı ayrı teşekkürler.Daha iyileri sizin de olsun..
|
o sazanlardan ikisi benim ;)sakla müsait bi zamanda gelip alcam;)
kamil biladerim güzel coşkulu bir av daha senden beklenen güzel görüntüler furkan yeğenim acısını çıkartmış halit abimizin oğlu keyifli halit abi ve sen gururlu eeee geriye ne kaldı helal olsun :):helal::helal::helal: furkan yeğenimi kutlar başarısından dolayı gözlerinden öperim. |
Saat 04:30. |