RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Rekor Mırmırlar 14/15/Ağustos/2010 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8025)

baracuda_35x 16-08-2010 14:32

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 91593)
RIdvan abi sen ne yapmışsın öyle yahu..
Evliya çelebi gibi hergeri gezip analizlerini çıkarmışsın vesselam..
Bir seyyahatname pardon BALIKAVINAME şeklinde bir konu..
Anlatım beni seninle birlikte av yaptırıp o anları tek tek yeşattı bende seninle karaburuna geldim soluğu çeşme sahillerinde aldım o mırmırı elimin üzerine koyup ölçüsünü çıkardım..

Abi denecek birşey yok..

Atçek konusunda da ancak şunu diyebilirim..

-Kaçır Levrek kardeşlerim kaçın... Baraküda Rıdvan geliyor..

Paylaşyım için teşekkür ederim yüreğine sağlık..

Teşekkürler Neceti dahası siz dostlar başına :) ne mutlki bana seni oralara götüre bilmişsem,;) yapma Neceti levrekleri ürkütme :D

baracuda_35x 16-08-2010 14:37

Alıntı:

Salih Reis tafarından gönderildi (Mesaj 91604)
Rıdvancım masallahın var her hafta sonu balıktasın.
ekim gelsinde bir gün seni bizim tekneye alayım da kara avından sonra tekne avınındaki ustalığını da görelim.

Bu hafta sonu özbek ten çıktım, sabah sırtı çektik birşey yok, 1 saat kadar olta attık 2 kalamar, 1-2 parça karagöz, sonra dönüşte yine sırtı çektik 1 zargana, 6-7 tane taş hanisi geri saldık.
deniz suyu çok sıcak soğumayana kadar ara vereye karar verdim :(

atçek için bayağı bir masrafa girmişsin bakıyorum. umarım başarılı olursun :)

sana daha niceleri rastgele

Teşekkürler Salih abiçiğim dahası siz dostlar başına :)
biliyorsunki seninle olta atmaktan onur duyarım memnuniyetle gelirim :P

abi büyük ihtimalen balık gece kıyılıyor bu aralar sabah gün doğduktan sonra bir tek vuruş bile alamadım yemler aynen oltaların üzerinde geliyor,senin dediğin gibi suların biraz soğması lazım sevgilerimle ;)

AKIN74 16-08-2010 14:39

Alıntı:

baracuda_35x tafarından gönderildi (Mesaj 91574)
Ben usta veya üstad değilim, ne zamanki soru işaretleri kafamın bir köşesinden çıkacak,sorular sormayacağım kendi kendime ,o zaman üstad olabilirim sevgilerimle.

Profesörüm, uzmanım, Rıdvan'ım...Hem Üstad hem de Usta Avcım...:D

Allah gönlüne göre vermiş, hemde mırmırları çok güzel vermiş...Allah içine sindirsin güzel zamanda geçirmişsin Kardeşim, daha ne olsun ki...Geriye bir tek oturup afiyetle yemek kalmış..O da afiyet olsun kardeşim...;)

Kal Sağlıcakla....

baracuda_35x 16-08-2010 14:42

Alıntı:

musty tafarından gönderildi (Mesaj 91612)
Rıdvan abi ellerine sağlık mırmır lar çok güzel gözüküyor avlarının devamını dilerim...

Teşekkürler Mustafa dahası siz dostlar başına :)
Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 91613)
Rıdvan Abi, maşallah her zaman olduğu gibi yine güzel bir av çıkarmışsın.
Balık tutma konusunda ustalığın ispatlandı.
Yakın zamandada at çek konusundaki ustalığından bahsederiz.

Teşekkürler İbrahim dahası siz dostlar başına :) atçek konusunda ders başı yapalım ozaman nerede hata yaptık buları bir bulalım işte o zaman herşey belli olur ;)

yenal45 16-08-2010 15:27

maşalalh yine tutmuşsun tavalıkları şansın hep dağim olsun paylaşım için teşekkürler

paşalı 16-08-2010 19:41

Rıdvancım şahane bir gece geçirmişsin.Kutlarım balıklarda süper afiyet olsun.

gonencsenkal 16-08-2010 21:07

Rıdvan abi öncelikle yine bu güzel ve keyifli anlatımın için teşekkür etmeden konuya giremeyeceğim.Diline duygularına sağlık.
Bende senin bahsettiğin gibi googe earth de dersimi avdan bir kaç gün öncesine kadar çalışmaya başlıyorum.Biraz balık gibi birazda avcı gibi düşünmeye çalışıyorum hava rüzgar durumunu takip ediyorum bir kaç gün önceden takımlarımı çantamı malzemelerimi hazırlıyor eksiklerimi tamamlıyorum ve arkadaşlarla birlikte koyuluyorum yollara ama balığım desem nereye saklanacağım bilemiyorum acemiyim:(, avcıyım desem eh işte elimizden geldiğince olmaya çalışıyoruz:confused: ama ne hikmetse son iki üç avdır sanki balıklar bana küsmüş abi ne olacak böyle bu işin sonu ssen söyle ben nedeyim:'(

baracuda_35x 16-08-2010 21:54

Alıntı:

yenal45 tafarından gönderildi (Mesaj 91628)
maşalalh yine tutmuşsun tavalıkları şansın hep dağim olsun paylaşım için teşekkürler

Teşekkürler Yenal dahası siz dostlar başına ;) sansınız ve nasibiniz bol olsun ;)
Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 91633)
Rıdvancım şahane bir gece geçirmişsin.Kutlarım balıklarda süper afiyet olsun.

Teşekkürler Turgay abi dahası siz dostlar başına ;) şansınız ve nasibiniz bol olsun ;)

baracuda_35x 16-08-2010 22:02

Alıntı:

gonencsenkal tafarından gönderildi (Mesaj 91636)
Rıdvan abi öncelikle yine bu güzel ve keyifli anlatımın için teşekkür etmeden konuya giremeyeceğim.Diline duygularına sağlık.
Bende senin bahsettiğin gibi googe earth de dersimi avdan bir kaç gün öncesine kadar çalışmaya başlıyorum.Biraz balık gibi birazda avcı gibi düşünmeye çalışıyorum hava rüzgar durumunu takip ediyorum bir kaç gün önceden takımlarımı çantamı malzemelerimi hazırlıyor eksiklerimi tamamlıyorum ve arkadaşlarla birlikte koyuluyorum yollara ama balığım desem nereye saklanacağım bilemiyorum acemiyim:(, avcıyım desem eh işte elimizden geldiğince olmaya çalışıyoruz:confused: ama ne hikmetse son iki üç avdır sanki balıklar bana küsmüş abi ne olacak böyle bu işin sonu ssen söyle ben nedeyim:'(

Teşekkürler Gönenç, ne bilirsen bil kısmetten öteye geçemessin. belkide gittiğin günler balığın yem yemede nazlı olduğu zamanlardır, ve çoğunlukla aynalıklı yerleri terçih et gitiğin yerlerde bak bakalım ne gibi değişik börtü böcek var yengeç kabuklu deniz canlıları varmı!!? herşey nasip kısmet diyelim ;)

baracuda_35x 16-08-2010 22:13

Alıntı:

AKIN74 tafarından gönderildi (Mesaj 91622)
Profesörüm, uzmanım, Rıdvan'ım...Hem Üstad hem de Usta Avcım...:D

Allah gönlüne göre vermiş, hemde mırmırları çok güzel vermiş...Allah içine sindirsin güzel zamanda geçirmişsin Kardeşim, daha ne olsun ki...Geriye bir tek oturup afiyetle yemek kalmış..O da afiyet olsun kardeşim...;)

Kal Sağlıcakla....

bu ne yahu görende tıp fakultesi bitirmişim sanar :D:D

Saat 07:10.