Taygun KOCABIYIK |
13-09-2010 18:31 |
Alıntı:
orhan69 tafarından gönderildi
(Mesaj 92537)
tebrikler taygun dahada bolll pembe şekerler avları dilerim
|
Teşekkür ederim Orhan abi güzel dileklerin için.
Alıntı:
paşalı tafarından gönderildi
(Mesaj 92538)
Tayguncum mercanlar süper afiyet olsun.Hava müsade etseydi daha çok yakalardınız ama sağlık olsun bir değişiklikte insana yetiyor.
|
Turgay abim mercanlar gerçekten çok güzel dişe dokunur cinsten ama hava ve akıntının azizliğine uğradık.
Alıntı:
ForzaBesiktas tafarından gönderildi
(Mesaj 92541)
Kardeşim anlatımın ile birlikte en az senin kadar bende üzüldüm ama yinede 2 saatte güzel pembeleri almışsın. Tebrik ediyorum ve rüzgarsız , akıntısız avlar diliyorum :helal:
|
:) Teşekkürler sayın abim inşallah birlikte de böyle güzel pembeleri çekeriz.
Alıntı:
Raif Kaptan izmir tafarından gönderildi
(Mesaj 92545)
Taygun kardeşim maceralı bir av olmuş ama değmiş tebrik ederim.
|
Raif kaptanım gerçekten emeklere değen bir av oldu, az ama öz :)
Alıntı:
kaptankarabulut tafarından gönderildi
(Mesaj 92554)
Taygun'um,iki saatlik avda büyük başarı.Bayramın ikinci gününden itibaren denizdeyim. Evet tavalıklar çıktı çıkmasınada dişe dokunur birşey bulamadık. Sanki deniz kurumuş.Nedendir bilmiyorum zaman zaman izmariti dahi arar olduk..
|
Süleyman kaptanım bayramda karaburuna gitmeseydim senin teknede kaçak yolcu olarak avlanacaktım biliyorsun telefonlaşmıştık :) Kader kısmet bu bayramda Karaburun'a attı bizi orda şansımızı denedik az ama öz oldu.
Alıntı:
orhan yıldız tafarından gönderildi
(Mesaj 92564)
tebrikler kardeşim kısa sürede iyi av olmuş afiyet olsun daha iyilerine inşallah
|
Alıntı:
xtuncayx tafarından gönderildi
(Mesaj 92572)
taygun tekrik ederim kardeşim azda olsa tavalıklar çıkmış pembiş pembiş. kurtlarıda dökmüşsün maşallah. iğnen keskin avların bereketli olsun.
|
Olsun olsun :) darısı başına yakışıklı abim...
Alıntı:
Kamil ESEN tafarından gönderildi
(Mesaj 92574)
Taygun kırmızılar harika.O kadar zamanda bu işi iyi çıkarmışsınız.Afiyet olsun.Rastgelsin.
|
Sağol Kamil hocam az zamanda iyi denilebilecek bir av oldu dediğin gibi iyi iş çıkarttık :)
Alıntı:
muhtar45 tafarından gönderildi
(Mesaj 92588)
Tebrikler Taygun kardeşim, kısa sürede iyi av olmuş..Afiyet olsun.
|
Teşekkür ederim, nasipse yarın akşam afiyet olacak :)
Alıntı:
yenal45 tafarından gönderildi
(Mesaj 92633)
taygun kardeşim yinede maşallah güzel bir balık almışsın enkötü günün böyle olsun inşallah hadi dağa güzel avlara inşallah rastgelsin
|
Darısı hepimizin başına abi inşallah.
|