![]() |
Emeğinize ve paylaşımınıza sağlık. Fevkalade güzel görseller. Paylaşımınız için teşekkür ederim.
|
güzel bir av olmuş tüm ekibi kutlarım avlarınız daim olsun.
|
Yaşşa be Öner.Erdoğan abimle neler yapmışsınız öyle.Bizde güzel balıklar tuttuk ama sizinkiler bizimkileri katlar cinsten.Maşallahınız var.Şansın daim olsun.Rastgelsin..
|
Oy oy oy
Maşallah maşallah. Ben inanıyorum ki bu yıl güzel bir trofe gelecek senden. Misinaları biraz daha sağlamlaştır derim :) Harika bir av olmuş, tebrik ederim Öner ve Erdoğan abi. Afiyet bal şeker olsun. |
Abi yaaa bu yapılırmı ikinciye darbe yedim..
Ramazanı geçirir geçirmez hem sen ve Erdoğan abim trofeleri yakalayıp beğeniye sunmuş, Hemde bir arkadaşım, kardeşim tamda sizin oralarda avlanıp bayram için geldiği ziyaretinde bana bir trofeyi armağan etmişti. İşte onun fotosu.. Erdoğan abimin ikinci olçtüğü balıkla aynı tam 60 cm. 3.200 Gr. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avlarınızın devamını diler Oltalarınızın böyle trofelerle süslensin isterim.. |
Tebrik ederim.Güzel balıklar tutmuşsunuz.Rastgelsin..
|
Öner abi tebrikler yine balık bırakmamışsın barajda emeğine sağlık güzel bir av olmuş ama yine beni almadan gitmişsin:D:D:D:D neyse salihli gerçekten bereketli geçiyor bu sene özellikle kayıkların ağ atmaması çok iyi bir faktör yaklaşık 1yada 2 aya yakın süredir fazla ağ atılmaması trofelerin müjdesi bana kalırsa bu sene daha zevkli geçiyor ne dersin abi?????????
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal::helal::helal: |
gözümüz gönlümüz şenlendi ellerinize sağlık
|
Alıntı:
Salihlide bilindiği gibi Demirköprü,Bergama'da ise Kester barajı var Manisa'da ise çok güzel dostluklar var seni mutlaka bekliyoruz...;) |
Alıntı:
İki hafta sonra seni bekliyorum Demirköprü'ye haberin olsun..;) |
Saat 06:33. |