RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Bayramın Üçüncü Gününü Raif Kaptan İle Kutladık (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8123)

orhan69 15-09-2010 16:54

ibrahimkardeş dahada bol bereketli avlar dilerim

ümit35 15-09-2010 17:25

seni ve arkadaşları kutlarım demek balık gelmeye başlamış

Raif Yelkenci 15-09-2010 18:03

İbrahim cim seninle ve Engin kardeşim le 48 saat hiç bıkmadan tekneden inmeden av yapabilirim balık varsın hiç olmasın muhabbetimiz yeter bu arada Necati kardeşimizlede inşallah birdahaki sefere tanışırız hoşçakal biraderim.

yenal45 15-09-2010 18:40

mecanda paşada yakışıklı güzelbir av olmuş kutlarım paylaşım içinde teşkkürler rastgelsin

Doğan ÖZCAN 15-09-2010 19:01

İbrahim abi ve tüm ekibi tebrik ederim.... daha bereketlileri nasip olsun inşallah.... Hakikaten bu hafta nedir bilmiyoruz ama vardı ters birşeyler...Bizde 4 kişilik bir ekiple ıldırı açıklarındaydık... ama maalesef ki bir kaç karagözden başka birşey alamadık...Bakalım nasipte neler göreceğiz ileriki günlerde...Yalnız dikkatimi çekti o gün deniz suyu normal hava sıcaklığından daha sıcaktı... herkese bereketli avlar diliyorum.... İbrahim abi tüm ekibi kutlarım.... En azından güzel sohbet içinde güzel bir ortam yaşamışsınız...sağlıkla kalın

Taygun KOCABIYIK 15-09-2010 20:08

Alıntı:

Raif Kaptan izmir tafarından gönderildi (Mesaj 92757)
İbrahim cim seninle ve Engin kardeşim le 48 saat hiç bıkmadan tekneden inmeden av yapabilirim balık varsın hiç olmasın muhabbetimiz yeter bu arada Necati kardeşimizlede inşallah birdahaki sefere tanışırız hoşçakal biraderim.

Vallahi şimdi burda oturup ağlayacağım :'(:deli:
Necati Bey'in canı can, bizim canımız patlıcan mı ? :D

paşalı 15-09-2010 21:52

İbrahimcim kutluyorum balık az olsada arkadaşlık çok.Tebrikler.

ibrahimz35 16-09-2010 10:09

Tüm mesaj yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Bu haftalar denizlerde bir şeyler oluyor büyük bir ihtimalle denizin yüzeyindeki bu alg'lerden.
İnşallah bu hafta her şey yoluna girer.

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 92765)
Vallahi şimdi burda oturup ağlayacağım :'(:deli:
Necati Bey'in canı can, bizim canımız patlıcan mı ? :D

Tago merak etme bir hafta sonu hep beraber balığa çıkarız.

Tuncay GÜNAY 16-09-2010 12:13

tabii ya gözden uzak olan gönülden de uzak olur. bana birisi böyle bir teklifte bulunsa 280 km. yol hiç olurdu basardım gaza hemen gelirdim. izmirli olmak varmış :)

Salih Reis 16-09-2010 13:03

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 92785)
Bu haftalar denizlerde bir şeyler oluyor büyük bir ihtimalle denizin yüzeyindeki bu alg'lerden..

İbrahimçim aynen dediğin gibi urla, gülbahçe körfezi, urla içmeler her taraf doluydu, çürümeye başlamış herhalde kokusu çok kötüydü. bir ara denize girmeye niyetlenmiştik açıklarda ama algleri görünce vazgeçtik.

rastgele

Saat 00:21.