![]() |
İbrahim kardeşim ekip olarak güzel bir gün geçirmişsiniz, ayrıca paylaşım için teşekkürler, daha niceleri rastgele :)
|
Güzel balıklar,afiyet bal şeker olsun.
paylaşımınıza teşekkürler. |
Güzel balıklar almışsınız İbrahim, tebrik ederim. Hafta sonu başka işlerden dolayı balığa çıkamadım, sizin balıkları görünce daha bugünden kaşıntı başladı bende, önümüzdeki beş gün nasıl geçecek bilemiyorum. :P
|
ellerinize sahlık çok bereketli bir av olmuş paylaşım için emeği geçen herkeze teşekkürler
|
hey maşallah hepsi birbirinden güzel ibrahim kardeş seni ve tüm ekibi kutlarım dahada güzelleri nasip olur işallah
|
İbocum dediğin kadar varmış nefis antenliler hepinizi tebrik ediyorum afiyet olsun kardeşim.
|
İbrahim kardeşim tebrikler herkesin gözü kırmızılarda ama benim gözüm kalamarda kaldı..:D :D O gün bede aldım üç tane hemen hemen üçüde kiloluğa yakındı. Paylaşım için teşekkürler. Afiyet olsun..
|
ne yaparsan yap seninle balığa çıkmıcam:D:D:Dkıskandıramazsın beni :D:D
ibrahim kardeşim :)benide götürsene birgün :)ben çay yaparım sizlere :)sizlerle beraber aynı teknede olmak bana mutluluk verir :) daha iyi avlar seninle olsun dostum :) |
adaşım tüm ekibi kutlarım.bende karamehmet abim le cumartesi akşam konuştuğumuzda gitmiştir ibolar diyerek kulaklarınızı çınlattık.herdaim rastgele.selamlar.
|
İbrahim abi ne güzel pembe beyazlar onlar öyle ... oh maşallah diyelimde nazar değmesin...Bizide götürürsün bir gün dimi :D:D:D Abi daha güzelleri denk gelsin inşallah sağlıkla kalın abicim...
|
Saat 06:25. |