RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Levrek avı klasik oldu :) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8194)

akinyildiz81 04-10-2010 16:12

çok yavaş çekiyorum suyun 10cm altında geliyor.aksiyon vermeye gerek yok zaten kendinden aksiyonlu su içinden geldiği için.aynı zamanda asılı kalabiliyor çekmediğinde

kaptankarabulut 04-10-2010 17:00

Akın yine harikalar yaratmışsın :helal: :helal: :helal: :helal:

Tebrik ederim söylenecek tek söz.bileğine kuvvet. :D :D

AFİYET OLSUN..

senol_444 04-10-2010 17:03

Daha önceki raporlarınızda kullandığınız sahteyi aldığınız firmanın adını yazmışınız internetten baktım aynı ürün yok gözüküyor.sahtenin boyu kac santimlik.

akinyildiz81 04-10-2010 18:28

RIVER2SEA SEABASS MINNOW 115F
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ben g13 ve g14 modellerini denedim çok iyi sonuç aldım.biraz hafif ve gagası çabuk kırılıyor onun dışında mükemmel

Yassin 04-10-2010 18:42

akın abi yarın sabah lüfere yemli deneme yapıcam..Bu arada nasılsın ne var ne yok ?

akinyildiz81 04-10-2010 21:07

işe başladım git bensiz tabi.sizin evin yukarısındaki sağlık ocağındayım dönüşte uğra.tabi nevaleyi eve bırakmadan :)

Adem VARDARCIK 05-10-2010 12:57

Muhteşem kareler .Alay alay dizilmiş Levrekler.Şansınız daim avınız bereketli olsun.

Tuncay GÜNAY 05-10-2010 15:24

akın kardeşş bu levreğin de piri sensin levrek deyince akıy yıldız paşa deyince hasan balıkçı geliyor aklıma bir gün yanınıza gelip oltayı efsunlatsam mı acaba:):)):) avların her daim böyle bereketli olsun kardeş. afiyet şeker olsun.

akinyildiz81 05-10-2010 20:53

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 93660)
akın kardeşş bu levreğin de piri sensin levrek deyince akıy yıldız paşa deyince hasan balıkçı geliyor aklıma bir gün yanınıza gelip oltayı efsunlatsam mı acaba:):)):) avların her daim böyle bereketli olsun kardeş. afiyet şeker olsun.

yok kardeş denizde avlanmaya geçen yıl başladım.tesadüfen iyi mevsime denk geldik öyle devam ediyor şansımız.hasan balıçı ustamızın yanında daha bebe sayılırız.her zaman bekleriz olta sallamak için.bir kaç arkadaşla konuştum bizim dışımızda da istanbul'da insan olmayan her yerde bu balık yakalanıyor.ama çok nazlı hava durumu çok etkiliyor.birde bilgi kirliliği var insan kendi bildiğinden bile şaşıyor.yok su üstü gelen yok dalan yok su fışkırtan şamandıra tak misinan görünmez olsun.pahalı malzemeyi alıyorsun dünyanın yolunu yapıyorsun elin boş.tesadüf balık gelse bağlıyacak seni.ilkinde gelmedi,ikincisinde olmadı üçüncüsünde gelecek nasıl olsa.yasin yanımda bayağı lüfer çıkardı.o olmasa diğerinin gelme olasılığı var pes etmemek lazım.geçen yıl yaz sıcağında silivri sultanköyde iskelenin orda yüzüyoruz.yüzlerce kişi olmasına rağmen eleman burundan at çek yapıyor.bizden maximum 200m uzakta.sudan çıktık dönüş yolundayız balıkçı arkadaş bağırıyor canlı levrek diye.iki adet 1kg civarı levrek almış.balıklar hala ağzını açıp kapatıyor.pes etmemek lazım o avlakta yoksa diğerinde vardır.sıcak deniz balığı denmesine rağmen adamlar ingilterede yakalıyor.ben gittiğim her yerden en az bir ispendek aldım.artık insan otomatiğe sarıyor bu dalgadan gelir bu kayanın arkasında vardır diye düşünmeye başlıyor

ukg79 16-10-2010 12:30

Maşallah Akın bende söyliyecek bir şey bulamıyorum emeğine sağlık arkadaşım.:helal::helal::helal::helal::helal::hela l::helal::helal:

Saat 12:44.