![]() |
çok yavaş çekiyorum suyun 10cm altında geliyor.aksiyon vermeye gerek yok zaten kendinden aksiyonlu su içinden geldiği için.aynı zamanda asılı kalabiliyor çekmediğinde
|
Akın yine harikalar yaratmışsın :helal: :helal: :helal: :helal:
Tebrik ederim söylenecek tek söz.bileğine kuvvet. :D :D AFİYET OLSUN.. |
Daha önceki raporlarınızda kullandığınız sahteyi aldığınız firmanın adını yazmışınız internetten baktım aynı ürün yok gözüküyor.sahtenin boyu kac santimlik.
|
RIVER2SEA SEABASS MINNOW 115F
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ben g13 ve g14 modellerini denedim çok iyi sonuç aldım.biraz hafif ve gagası çabuk kırılıyor onun dışında mükemmel |
akın abi yarın sabah lüfere yemli deneme yapıcam..Bu arada nasılsın ne var ne yok ?
|
işe başladım git bensiz tabi.sizin evin yukarısındaki sağlık ocağındayım dönüşte uğra.tabi nevaleyi eve bırakmadan :)
|
Muhteşem kareler .Alay alay dizilmiş Levrekler.Şansınız daim avınız bereketli olsun.
|
akın kardeşş bu levreğin de piri sensin levrek deyince akıy yıldız paşa deyince hasan balıkçı geliyor aklıma bir gün yanınıza gelip oltayı efsunlatsam mı acaba:):)):) avların her daim böyle bereketli olsun kardeş. afiyet şeker olsun.
|
Alıntı:
|
Maşallah Akın bende söyliyecek bir şey bulamıyorum emeğine sağlık arkadaşım.:helal::helal::helal::helal::helal::hela l::helal::helal:
|
Saat 12:44. |