![]() |
Tebrikler Hasan ım, yine yapmışsın yapacağını.Umarım bu sene daha da büyüklerine denk gelirsin, sevgilerimle
|
hasan abi tebrikler çok iyi trofe olmuş..Birgün seninle balığa gelip ders almak isterim..
|
Evvet Usta yapacağını yaptı ..
ama bununla yetinmeyin isterseniz.. Ustanın yeni sürprizleri olabilir.. |
tebrik ederim.
aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. :) daha nice trofeler rastgelsin ustam. |
şahane..
çok tebrik ederim. harika bir trofe. böylesi herkese nasip olmaz.
çok kısa zamandır aranızdayım ama böylesi güzel balıkları, böylesi güzel paylaşım ve ortamı ilk defa görüyorum. hasan üstadım ellerine kollarına sağlık sizleri büyük hayranlıkla takip ettiğimi belirtmek isterim.. |
Alıntı:
sıradasın merak etme :D |
maşallah trofe ye bak hasan abi hasan usta paşa ustası helala olsun abi paşaçı olursan senin gibi olsun herzaman şansın açık olsun avın daim olsun rastgelsin abi bide tatlısuda dene şansını baraj rekoru kırarsın vallahi hadi rastgelsin
|
Alıntı:
sen yerinde harikasın.istersen birgün yolunda düşerse o dediğin mangal olabilir.:) |
Alıntı:
yeğen biliyorsun bu balık yani paşa ayrı bir güzel.yaptığım bişey yok daha iyileride oluyor ama başlarına bişeyler geliyor.açık derken kastettiğin yeri biliyorum .işte esas ustalık güç orda ;)nasip olurda gidebilirsek sen sadece ne yapacağını bil.:D |
Alıntı:
çokmu sessiz gördün beni.:Daslında sessiz deyildim güzel bir sinaritim vardı yanında paşalar hariç ama kanıtım yoktu :D |
Saat 12:36. |