RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Denizliden geldik barbunu yedik. 10/10/2010 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8255)

Taygun KOCABIYIK 18-10-2010 10:20

Abicim hatırlarsan bir önceki hafta uzun uzun barbun muhabbeti yapmıştık oda muhabbete gecikmeli olarakta olsa katılmış :D
Tebrik ediyorum inşallah karşılıklı paşa da çekeceğiz mercanda Denizliye kocaman selamlar.

muhabbetci 18-10-2010 11:43

Merhaba TUNCAY;
Güzel bir av geçirmişiniz anlaşılan,kim nederse desin, oltaya takılan balığı yukarı çekerken balığın kafa atması,ağırlığını ve cinsini tahmin etmenin verdiği o tadı kesinlikle hiçbir şey vermez.
Tatlı su yapmıyorsunuz herhalde Annem ve rahmetli babam Çivrilli.Turna avına çok gittik oralarda 25-30 yıl önce.Şimdi ışıklı gölüne balık yemeye gidiyoruz sadece.
Kendinize iyi bakın.

ibrahimsepetçi 18-10-2010 13:04

tüm ekibi kutlarım.herdaim rastgele.

Tuncay GÜNAY 18-10-2010 17:17

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 94258)
Tuncay çok güzel bir hafta sonu yaşamışsınız tüm ekibi kutlarım.:helal::helal::helal::helal:

Uzun bir yolculuktan sonra hepinizin yüzleri gülmüş ben en çok buna sevindim,şansınızın her daim yanınızda olması dileklerimle...;)

öner kardeşim teşekkürler uzun yolculuğun sonunda çok güzel bir gün yaşadık balığı tazacik yemekkk mükemmeldii tadına doyamadık. yem olayını baştan hesap etseydim çok daha güzel balıklar acacaktık ama nasipten ötesi yok tabii. daha güzelleri sizlere restgelsin iyi dileklerin karşılıklı teşekkürler.

Tuncay GÜNAY 18-10-2010 17:22

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 94273)
Abicim hatırlarsan bir önceki hafta uzun uzun barbun muhabbeti yapmıştık oda muhabbete gecikmeli olarakta olsa katılmış :D
Tebrik ediyorum inşallah karşılıklı paşa da çekeceğiz mercanda Denizliye kocaman selamlar.

taygun kardeşim aynen öyle oldu barbun muhabbetinin haftasına barbunu tutmak süpriz oldu ama iyide olduu :D:D:D bundan sonraki muhabbet konumuz PAŞA ve A.MERCAN anladın yanii konuşalım ki tutalımmm ve akeyküme selam kardeşim bir ara sen ayarla tekrar beraber balık tutalım bu sefer misafir olmasın ki balığa odaklanayım :):):) bu arada işe başladım çok sık gelememm araya kıstırırız artıkınn :):):)

Tuncay GÜNAY 18-10-2010 17:25

Alıntı:

muhabbetci tafarından gönderildi (Mesaj 94281)
Merhaba TUNCAY;
Güzel bir av geçirmişiniz anlaşılan,kim nederse desin, oltaya takılan balığı yukarı çekerken balığın kafa atması,ağırlığını ve cinsini tahmin etmenin verdiği o tadı kesinlikle hiçbir şey vermez.
Tatlı su yapmıyorsunuz herhalde Annem ve rahmetli babam Çivrilli.Turna avına çok gittik oralarda 25-30 yıl önce.Şimdi ışıklı gölüne balık yemeye gidiyoruz sadece.
Kendinize iyi bakın.

muhabettçi kardeşim dediğin gibi balığın oltaya vuruşu ayrı bir zevk tasmalayıp yukarı çekmesi ayrı bir zevkk. tatlı su da yapıyorum yapmasına da deniz bir başkaaa geliyorrr çivrile turnaya gitme planları yapıyorum. değerli abim HASAN BALIKÇI ile bu gün telefonla görüştük o tavsiye etti mutlaka çivrile turnaya gideceğim.. beraber olsun inşallahh.

Tuncay GÜNAY 18-10-2010 17:26

Alıntı:

ibrahimsepetçi tafarından gönderildi (Mesaj 94290)
tüm ekibi kutlarım.herdaim rastgele.

teşekkürler ibrahim kardeşim daha güzelleri sizlere nasip olsunnn.

kaptankarabulut 18-10-2010 17:52

Tuncay galiba geliş gidiş sana güzelbahce'de bi cadır kuracağız.Ne geldiğin belli ne gittiğin.Çat kapı buradasın.
Şaka bir yana anlatımın çok güzel olmuş anladığım kadarıyla gününüzde güzel geçmiş. afiyet olsun..

Tuncay GÜNAY 18-10-2010 18:04

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 94318)
Tuncay galiba geliş gidiş sana güzelbahce'de bi cadır kuracağız.Ne geldiğin belli ne gittiğin.Çat kapı buradasın.
Şaka bir yana anlatımın çok güzel olmuş anladığım kadarıyla gününüzde güzel geçmiş. afiyet olsun..

kaptanım durum onu gösteriyo canım sıkıldımı ben de anlamıyorum bi bakıyorum izmirdeyimm :D:D:D:D:D balığa çıkmışımm farkında bile değilimmm :D:D:D:D:D komutan izin defterini yırtacak gibi bu gidişle :'(:'( ama havalar ısınınca o kadar çok talep varki çadır hak getiree çoluk çocuk enişte baldız kuzen ooooo çokkkk gelcezz çokkk

teşekkürler kaptanım görüşmek üzere uğrayamadığım için özürrr.

Raif Yelkenci 19-10-2010 18:25

Tuncay kardeşim tebrikler güzel bir av olmuş balık avlamak öyle bir tutku ki sizde de fazlasıyla var uzakmış uykusuzlukmuş banamısın dedirtmiyor bundan dolayı ayrıca kutlarım selamlar kardeşim.

Saat 00:22.