RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Süleyman Karabulut (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=118)
-   -   Kaptan Karabulutla Keyifli Bir Gün (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8337)

beraşev 08-11-2010 13:33

Alıntı:

yenal45 tafarından gönderildi (Mesaj 95200)
maşallah güzel bri gün geçirmişsin allah muhabetini artırsın inşallah en kötü gününüz böyle olsun nsibiniz bol şansınız hep açık olsun

İlginiz ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Daha güzel paylaşımlarda bulunmayı temenni ederim. Allah muhabbetimizi hep birlikte arttırsın.

beraşev 08-11-2010 13:35

Alıntı:

Mırmır tafarından gönderildi (Mesaj 95209)
Detaylı anlatım ve düzenek bilgisi için teşekkürler.Süleyman ağabey ile ava çıkıp keyif almamak mümkünmü?Avınız daim olsun.Rastgele...

Bu konuda çok haklısınız. Süleyman kaptanın hoşgörüsü ve paylaşımı bizler için çok sevindirici. Kendisiyle sık sık avlanacağız bundan sonra.

beraşev 08-11-2010 13:36

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 95261)
Güzel bir av olmuş tebrikler :)

İlginiz ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Daha güzel paylaşımlarda bulunmayı temenni ederim.

beraşev 08-11-2010 13:38

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 95197)
Nihat hocam inanın bende sizlerle çok güzel bir gün geçirdim.Sizlerin o sevecen tavrınız hoş sohbetiniz inanın akşamın nasıl olduğunu farkedemedim.Dün sırtıda dediğin gibi bir şey yapamadık,ama dünün intikamını bu gün aldım bir kilo ikiyüz elli gram bir,2 kilo dörtyüz gram bir olmak üzere iki tane lambuka aldım.

İnşallah bir dahaki sefere sizinlede dünün intikamını hep birlikte alırız..:D :D

Süleyman abi misafirperverliğin ve güler yüzün için çok teşekkür ederim kendim ve arkadaşlarım adına. Birçok avda bu güzellikleri yaşamak ve paylaşmak dileğiyle...

Tuncay GÜNAY 10-11-2010 20:20

maşallah güzel bir av olmuş. kaptan karabulut klasiği yaşanmış yine afiyet seker olsun kaçan balık büyük olurmuş kaçamayan ızgara :)

eşmeli-dayı 11-11-2010 13:27

katan karabulut keyifli günlerin bol olsun rasgele saygılar

kaptankarabulut 11-11-2010 18:39

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 95766)
maşallah güzel bir av olmuş. kaptan karabulut klasiği yaşanmış yine afiyet seker olsun kaçan balık büyük olurmuş kaçamayan ızgara :)

Tuncay kardeşim çok teşekkürler,o kaçamıyanlar bence tava oldular.:D :D

kaptankarabulut 11-11-2010 18:41

Alıntı:

eşmeli-dayı tafarından gönderildi (Mesaj 95804)
katan karabulut keyifli günlerin bol olsun rasgele saygılar

Eşmeli dayı,çok teşekkürler.Bu sıralar kendini fazlasıyla özlettiğinin farkındasındır sanırım..:D :D

discus 11-11-2010 19:02

Kaptanımında misafirperverliği sayesinde çok güzel bir av olmuş tüm ekibi kutluyorum daha iyilerine rastgele...

kaptankarabulut 11-11-2010 19:28

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 95832)
Kaptanımında misafirperverliği sayesinde çok güzel bir av olmuş tüm ekibi kutluyorum daha iyilerine rastgele...

Sekan'ım çok teşekkürler,o gün daha sabahdan belliydi günün güzel geçeceği.Arkadaşlarım güler yüz ve hoş sohbetle tekneye binince günümüzde güzel geçti..:D :D

Saat 09:11.