RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Işte paşa team ile birlikteyim (YENİ VİDEO EKLENDİ) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8369)

Necati ARAT 08-11-2010 08:53

Hey maaşallah beeeeeeeee..
Ekibe bak ekibe..
Paşalar kendilerini kıyıya atacaklar neredeyse..
Orhan abim senide burada görmek ilk denemelerinde başarılı görmek mutluluk verici..
Ama birde paşa çekerken videolansaydın çok daha güzel olur nostalji sayfalarında bir anı olurdu ..
Ama olsun birdahaki sefere kameramanını yanına almayı unutma ..
biliyorum ki çok daha iyileri ile karşılaşacaksın..

Paylaşım için teşekkürler ..
Orada olamasamda , o anları yaşayamasamda çok güzel dakikaların geçtiğini umuyonrum..
Ekibi kutlarım..

orhan yıldız 08-11-2010 12:04

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 95567)
orhan abi öncelikle hayırlı olsun diyorum ve tebrık ederim..
ilk balığı yakalayan çayı ısmarlar demiş ya hasan abim bir paşa yakalasam ocak kurarım denizin kenarına:D

teşkür ederim kardeşim darısı senin başına

orhan yıldız 08-11-2010 12:05

Alıntı:

gonencsenkal tafarından gönderildi (Mesaj 95591)
tebrik ederim Orhan abi güzel bir av olmuş şu cupralar rüyalarıma giriyor son zamanlarda valla tüm ekibi kutlarım güzel bir buluşma olmuş devamlarında daha irileri nasip olur inşallah..

inşallah kardeşim nasip artik paşacı oldumya gerisi gelir:)

orhan yıldız 08-11-2010 12:07

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 95594)
Hey maaşallah beeeeeeeee..
Ekibe bak ekibe..
Paşalar kendilerini kıyıya atacaklar neredeyse..
Orhan abim senide burada görmek ilk denemelerinde başarılı görmek mutluluk verici..
Ama birde paşa çekerken videolansaydın çok daha güzel olur nostalji sayfalarında bir anı olurdu ..
Ama olsun birdahaki sefere kameramanını yanına almayı unutma ..
biliyorum ki çok daha iyileri ile karşılaşacaksın..

Paylaşım için teşekkürler ..
Orada olamasamda , o anları yaşayamasamda çok güzel dakikaların geçtiğini umuyonrum..
Ekibi kutlarım..

necati kardeşim video var cocuklar internete atsınlar yüklücem bak bakalım beyencenmi akşama yüklerim

Necati ARAT 08-11-2010 12:27

Alıntı:

orhan yıldız tafarından gönderildi (Mesaj 95606)
necati kardeşim video var cocuklar internete atsınlar yüklücem bak bakalım beyencenmi akşama yüklerim

Abi konu anlaşılmıştır 4 gözle bekliyorum bakalım nasıl paşa çekiyorsun..:)
Birde bir şey hatırlatayım sana..:)
Hani sen tatlı suya tövbe ettin yaaaaaaa :oha: o zaman senin avatarınıda değiştirmek icap eder..;)
Şöyle bir paşa ile çekilmiş foton yok mu..:confused:
Hemen avatarını değiştirelim senin olmamı ??:D:D

beraşev 08-11-2010 13:27

Bereketli bir av olmuş Görsellerin seyir zevki ve paylaşımınız için teşekkür ederim.

Yağız DEMİR 08-11-2010 17:39

orhan abı senınle tanısmak ayrı bır keyıftı valla eee devamıda olacak ınsallah bu avların ama su bır gercek o gun benım sanssız gunumdu tek balıkta kaldım :) ama sıuzlerın balık tutması benıu keyıflendırdı muhabbetın ayrı bır keyıf verıcı abı o kacan balık superdı kıyıya kadar cektın tam karaya alırken gıtmesı kotu oldu ama baya buyuktu de

orhan yıldız 08-11-2010 18:42

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 95545)
Orhan biladerim teşekürler.:)

tatlı suyu bıraktım demen üzücü paşa tutman sevindirici:)merak ettiğim şu anda öner :Dsana bir msj ında şöyle demişti bu hasan abi seni denizci yapar dikkat et demişti:D:D

buradan sıra öner de desem :D

orhan gerçekten PAŞA TEAM olarak bizlerle balığa gelmen çok güzel oldu seninle dahada fazla kaynaştık.harika bir arkadaşlık dostluk kurulacak kişisin.seninle arkadaş olmakta beni mutlu etti :)sanırım paşalar bizden korksun artık.:Dilk denemende 4 paşa ve güzel bir karagöz ile açılışı yapman enaz senin kadar benide sevindirdi:)inşallah dahada iyi avları hep beraber PAŞA TEAM olarak yaşarız.:)

PAŞA TEAM a hoşgeldin.:)

bendeki oln resimleri ilave ettim konuna ;)

birdahaki avda buluşmak üzere :)

evet hasan biladerim ömerin dedigi cikti benide paşacı yaptınız:)paşa avlamak ap aprı birşey evet bundan sonra paşalar kacacak delik bulamaz bizden:)bende sizinle kaynaştıgıma cok sevindimiyi bir dosluk kurduk inşallah devamı gelir hep beraber paşaları avlarız

orhan yıldız 08-11-2010 18:44

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 95607)

Abi konu anlaşılmıştır 4 gözle bekliyorum bakalım nasıl paşa çekiyorsun..:)
Birde bir şey hatırlatayım sana..:)
Hani sen tatlı suya tövbe ettin yaaaaaaa :oha: o zaman senin avatarınıda değiştirmek icap eder..;)
Şöyle bir paşa ile çekilmiş foton yok mu..:confused:
Hemen avatarını değiştirelim senin olmamı ??:D:D

nasıl necati kardeşim benden paşacı olcakmı dersin o resmide ayarlarız en yakın zamanda ;)

orhan yıldız 08-11-2010 18:45

;)
Alıntı:

beraşev tafarından gönderildi (Mesaj 95608)
Bereketli bir av olmuş Görsellerin seyir zevki ve paylaşımınız için teşekkür ederim.

teşekkürler kardeşin darısı sizin başınıza

Saat 12:42.