![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bu sene izinde bekliyoruz seni... Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Hemen kızma Taygun, :))
Bizim orda (Çandarlı) kıyıyı naptılarsa 2 senedir büyük ahtapot vermiyordu;Bayramda 1 günlüğüne uğramıştım gelmişken 1-2 olta atıp sıkıntım geçsin diyerek hanımlan oltaları attık,gün batmak üzereydi,ağları atan bir tekne kıyı kıyı bize doğru sopayla geliyor,kıyıdan o güzelim avuç kadar ahtapotları topluyorlar 4-5 tane aldığını uzak ara sopanın haraketinden anladım ,suç olduğunu bildiğinden bize ulaşmadan geri dönüp gitti,1 kilonun altı yasak bildiğim kadar.Teknenin adını alabilseydim gerekeni yapacaktım ama.Ben bu yüzden balıkları geç demiştim :) yoksa valla bir niyetim yoktu.Avın herzaman bol olsun. |
taygun kardeşim çok güzel anlatmışsın emeğine sağlık sanki bende yanınızdaymış gibi heyecanla okudum ahhh birde foto olsaydı tadından yenmezdi :):):) beraber de dengeliriz inşallah ekibi kutluyorum afiyet şeker olsun
|
Güzel gün geçirdik gerçekten..
Ama suç benim suçum abiler ben tutulan ahtapotu karakola teslim etmeye giderken taygunuda temizlik mahkumu yapmıştım tekneye. O da garibim sesini çıkartmadan ortalığı temizliyordu. Diğer balıkları merak ediyorsunuz bugün buzluktan çıkarıcaz güzel bir masa kurulucak o arkadaşların hatrına :) Ahtapot biraz abartı bir balıktı o yüzden uzaklaştırma kararı verdik ona daha güzel oldu :) Umarım hepinizin oltasına denk gelir :) Rekorumuza ulaşamadık ama hedef eski rekoru geçmek demi miçom? |
Saat 09:53. |