![]() |
bir kahvenin kırk yıl hatrı var diyorlar bu gerçek.necati biladerim senin yüreğin çok geniş hep böyle olsun kardeşim ne güzel herkesi sevgi ve saygı ile karşılıyor gereken ilgiyi itina ile gösterip herkesi memnun etmek için uğraşıyorsun.:helal::helal:
yüzü gibi yüreği güzel kardeşim :) böyle güzel görüntülerin herzaman olsun kardeşim.:) |
Alıntı:
Abi güzel mesajın için çook teşekkür ederim.. Beni ziyadesiyle memnun ettin.. Seninde bir ziyaret hakkın doğdu.. Ama sana kahve yok .. Free çay keyfi seni bekliyor..:) |
Alıntı:
|
valla ne yalan solıım MAHSAR abıyı ogune kadar resımlerden bılıyordum bırde avlarından tabii :) resımlerde bayyyaaa yasca cokkkk buyukkkkk bırısı dıye dusunuyordum :) ama ogun tanısmak muhabbet etmek nasıp oldu ve karsılastıgımızda bır gordum benden genc ;);)
mahsar abı senınle tanısmak ayrı bır keyıf hele hele o tatlı muhabbetın superdı tabı bu tanısmak sırf balık avıyla degıl guncel hayattada devam edecektır abım. |
Alıntı:
|
sevgili necati hem misafir ederek hemde fotoları sitede yayınlayarak beni onore ettin çok sağol.
|
Alıntı:
Bu seferde bu karın doyurmuyor dersin haaaaa:):):).. |
Alıntı:
Öğlen gelseydin yemeğede gider bizim meşhur Köftemizinde tadına bakardın.. Neyse, kapım her daim herkeze açık, her zaman beklerim .. |
Bizde her an kamil le baskın yapabiliriz haberin olsun.Allah sohbetinizi daim kılsın.
|
Alıntı:
Ne zaman isterseniz.. Selamlar.. |
Saat 10:38. |