![]() |
Serçe parmak gibi hissettim kendimi ( hani bana hani bana der ya )
Tebrikler abi. Avların daim olsun. Yapmışsın yine yapacağını.... |
Tebrikler. Peygamber balığının etinin lezzetine dair de birşeyler duymak isteriz :)
|
Çok güzel bir av olmuş tebrikler
Bakıyorum Mustafa sığacık seni hiç boş göndermiyor Şansının her daim yanında olması dileklerimle...;) |
tebrikler mustafa abi güzel av güzel bakık mercanlarda süper ne zamandır takip ediyorum sizi paylaşımlarınız çok güzel afiyet şeker olsun
bu arada sığacıkta balık avı yapmak istiyoruz 5 - 6 kişiyiz bize yardımcı olurmusunuz ? |
Mustafa kardeş artık avatarını bu trofe ile değiştirisin herhalde.
Harika görüntüler. Eline sağlık. |
Hooppppp o nedir yahu..
Bu tekne avlarını ve bu dülger (peygamber) balığını gördükçe hep, Keşke öyle bir balıkda ben yakalasam bir avatar resmi çektirip yeniden denize bıraksam demişimdir.. Denizden çıktığında çook yakışıklı duruyor kerata.. Mustafa gelecez diyorum ama acaba senin kerterizde onun eşi varmıdır.. Bir yoklasak mı ne dersin?? Haa birde sorayım.. Hani paşalar nerede ?? Birtane numunelik mi varmış oralarda..:) Paylaşım için teşekkür ederim.. Emeğine sağlık.. |
abowwww ne guzel bır peygamber balıgı o
hele hele yanında da kırmızı kırmızı (mercan) gullerde acmıs valla paylasım ıcın tesekkurler |
Pekte güzel olur bu be Mustafa abi :) tebrikler ender balıklardan birini almışsın hemde irisini :)
|
Yaratık bu yaratık :) Pembeler de çok güzel duruyor..
Daha güzellerinin oltana gelmesini diliyorum güzel abim. :) |
Mustafa kardeşim çok tebrik ederim, kimbilir ne keyifliydi çekmek. Afiyet olsun.
sevgiler |
Saat 06:58. |