RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Lodos 0 - Ceren ve Tayfası 1 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8473)

İrfanavcı 01-12-2010 18:56

Adem,çok güzel kareler gerçekten,Ceren kardeşimizi ve ekibini kutlarım.
emeğinize sağlık ,paylaşım için teşekkürler.

muhabbetci 01-12-2010 18:58

Maşallah üstad;
güzel bir av olmuş,herzaman güzel avlar sizinle olsun,

ejder_balikci 01-12-2010 19:42

Adem abi olsun deniz bu bize neyi verirse onunla yetinmemiz lazım dahasını biz istesekte olmuyor zaten. ama olsun hiç olmazsa boş dönmemişsiniz ya oda önemli birşey. Allah şansınızı her zaman bol eylesin.

samimakis 01-12-2010 23:16

ADEM KARDEŞİM.... Benim işyerimin balkonu ile senin evinin balkonu bu kadar yakın diye kurban bayramında oraya koyduğum mazmozlukları demek sen arakladın.Bende kaç gündür o kavanozu arıyordum.Ayrıca FOÇA ve çevresinde balıklarda gıda zehirlenmesi nedeniyle karaya vurmalar olmuş.Uzunada,da güvenlik güçleri gaz bombası atıldı diye alarma geçmiş Hava koşulları bazen bu şakaları yapıyor ADEM,cim.Sitede arkadaşların çok kullandığı bir deyim var.....BALIK BAHANE......Sevgiler.

Adem VARDARCIK 02-12-2010 08:11

Hepinize ince yorumlarınız için teşekkür ederim..Elbette Balık Bahanne...Muhbbetimiz devamlı şahhane...Esenkalın

Kamil ESEN 02-12-2010 13:15

Bozuk havaya rağmen güzel av olmuş tebrik ederim.Süleyman kaptan varsa balıkta olur,sohbette...

musty 02-12-2010 15:32

paylaşım için teşekkürler avınız daim olsun...

EAKSOY 05-12-2010 00:10

Alıntı:

Mırmır tafarından gönderildi (Mesaj 96697)
Arkamızda hemen bağlı Mehmet Kaptan ve sevgili kardeşim Ersoy ve taydası bağlı idi.Belli bir süre sonra yer değiştirmeyi karar verdik.Bu sırada yaptığım sırtı da da o günün tek parça uskumrusu denk geldi.
Yeni yerimizde faydası olur diye yanımda getirdiğim bir kova MAZ-MOZ uda suya saldım.Ama sonucu arkadaki teknedekiler için hiç iyi olmadı..ve peçetelerle burun deliklerini tıkadılar.

Adem abi balık yönünden verimsiz bir gündü ama sizinle birlikte yine keyif almayı bildik taa kii senin o dillere destan mazmuzun ortaya çıkana kadar..!!! Hayattan soğuttun bizi wallahi billahi :) Yapılışını bize anlatta arkamıza tekne bağlandığında egale etmek için kullanalım :) Şaka bir yana kısa zamanda tekrar birlikte olmak dileğiyle Ceren Kaptan'ı öp bizim için..

Tuncay GÜNAY 05-12-2010 08:23

keyifli bir av raporu okudum teşekkürler. baktım da tüm dostlar orada DERİN ni gördüm arka tarafta (mehmet kaptan) KARABULUT (süleyman kaptan) ersoy kardeşimde gelmiş. beni çağırmadan alcağı olsun.:):):):):)
balık çok olmasada lambuka ve mercan çok yakışıklı görünüyor tekrarlanması dileği ile iğneniz keskin avlarınız bereketli olsun. cereni ayrıyetten tebrik ediyorum. kızım sinem (8 yaşında) ceren ile beraber avlanmak istiyormuş iletmemi istedi.

Adem VARDARCIK 06-12-2010 09:16

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 96940)
keyifli bir av raporu okudum teşekkürler. baktım da tüm dostlar orada DERİN ni gördüm arka tarafta (mehmet kaptan) KARABULUT (süleyman kaptan) ersoy kardeşimde gelmiş. beni çağırmadan alcağı olsun.:):):):):)
balık çok olmasada lambuka ve mercan çok yakışıklı görünüyor tekrarlanması dileği ile iğneniz keskin avlarınız bereketli olsun. cereni ayrıyetten tebrik ediyorum. kızım sinem (8 yaşında) ceren ile beraber avlanmak istiyormuş iletmemi istedi.

Ne Zaman isterseniz başımızın üstünde yeriniz var kardeşim..
Ceren şimdiden Kardeşi Sinem için hazırlıklara başladı bile..
İnce yorumlar için tüm dostlara teşekkürler..
Esenkalın

Saat 12:53.