RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Doktorum samim abimsiz geçen bir günüm (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8484)

Yağız DEMİR 04-12-2010 19:44

serkan abı paylasım ıcın tesekkurler

Tuncay GÜNAY 05-12-2010 08:37

süper bir paylaşım olmuş keyifle okudum neşeniz daim avlarınız hep böyle bereketli olsun.

serkanust 05-12-2010 16:55

Teşekkürler irfan abi

Taygun KOCABIYIK 06-12-2010 06:11

Serkan ustam yarasın cumartesi günü tamamını göstermedin fotoğrafları süpriz olsun diye demek :)

orhan yıldız 06-12-2010 12:33

tebrikler kardeşim cok güzel av olmuş devamı dilerim

Hasan BALIKÇI 06-12-2010 22:27

Alıntı:

samimakis tafarından gönderildi (Mesaj 96909)
SERKAN.......İntikamım çok kanlı ve korkunç olacak.Güzel bir av günü geçirmişsin.Yer-Zaman-Mekan ve beni kimlerle aldattığının hesabını ayrıca sitedeki dostlar hakemliğinde sana soracağım.Ancak fotolarında bir şey çok merakımı çekti.Vatoz ağlıyormu gülüyormu.Sevgili kardeşim HASAN güldüğünü belirtmiş. Hasan kardeş senin tüm av söyleşilerini dinledim,tüm videolarını izledim gerçekten bu alemde taktir alıyorsun.İnan eline çok az kişi su döker .Senden ricam vatoza bir daha dikkatlice bak. Sitedeki tüm kardeşlerimde baksın.BALIK AĞLIYOR BE....

Sen benim takılmalarıma bakma ama yinede dilime düşme.Hasan seninlede reelde tanışmak isterim. HERKESE RASTGELSİN ...

:D:D:D:D samim abi güzel sözlerin için teşekkürler:)

valla doğruyu söylemek gerekirse galiba serkan biladerim o vatozu gıdıklayarak zorla güldürmüş gülerkende ağlatmış.:Dböylece bende hem senden taraf hemde serkan biladerimden taraf olmuş oldum.:D

yani ne şiş ne kebap yandı.;)allah muhabetinizi ve neşenizi bozmasın.:) her ikinizinde aynı karade güzel avlarınızı görmek dileğimle.:)

Necati ARAT 07-12-2010 12:04

Serkan abi hele şükür döktürmüşsünüz bakıyorumda..
Paylaşım için teşekkürler..
Bir soru??
o KÖPECİK BALIĞINIDAMI YEDİN..??

serkanust 07-12-2010 19:22

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 96944)
süper bir paylaşım olmuş keyifle okudum neşeniz daim avlarınız hep böyle bereketli olsun.

Teşekkür ederim Tuncay biladerim.. sizlerinde oltaları dolu gelsin her daim..

serkanust 07-12-2010 19:28

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 96995)
:D:D:D:D samim abi güzel sözlerin için teşekkürler:)

valla doğruyu söylemek gerekirse galiba serkan biladerim o vatozu gıdıklayarak zorla güldürmüş gülerkende ağlatmış.:Dböylece bende hem senden taraf hemde serkan biladerimden taraf olmuş oldum.:D

yani ne şiş ne kebap yandı.;)allah muhabetinizi ve neşenizi bozmasın.:) her ikinizinde aynı karade güzel avlarınızı görmek dileğimle.:)

Nasıl bildin be Hasan abi. Doktoruma iyi poz versin diye zorla güldürmüştüm onu..:D :D :D :D

serkanust 07-12-2010 19:34

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 97015)
Serkan abi hele şükür döktürmüşsünüz bakıyorumda..
Paylaşım için teşekkürler..
Bir soru??
o KÖPECİK BALIĞINIDAMI YEDİN..??

Necati kardeşim teşekkürler.Aslında onu kurutup,duvara asacaktım akşam iple bağlayıp pencereden sarkıttım aşağıya ama gece kediler alıp gitmişler..:D :D :D :D

Saat 00:17.