RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   7 Aralık Sırtı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8497)

Anıl ÜNALAN 07-12-2010 18:39

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 97075)
Vay benim anıl'ım sende paylaşım yaparmıydın...:D :D :D

Yeni avatar resmin belli oldu.:D :D :D

Bundan sonra senden bol bol paylaşım bekliyoruz.Hele hele şu tekneyi al hele..Senden Çok daha güzel paylaşımlar geleceğine inanıyorum.

Afiyet bal şeker olsun...

:) hayırlısıyla hepsi olur süleyman abi.
yok ya avatar olmaz o resim biraz hırçın çıkmışım çünkü çekerken biraz kızdım o balığa :)
Bakalım başladık paylaşıma inşallah tutamamazlık etmeyiz devam ederiz ;)

Hasan BALIKÇI 07-12-2010 18:59

:helal::helal::helal::helal:

Yeğeeeeeeeeeeen senden beklediklerimden ufak bir görüntü bunlar ;)
sen bunlardan daha iyilerini tutarsın :)

ellerine sağlık :)

Anıl ÜNALAN 07-12-2010 19:02

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 97080)
:helal::helal::helal::helal:

Yeğeeeeeeeeeeen senden beklediklerimden ufak bir görüntü bunlar ;)
sen bunlardan daha iyilerini tutarsın :)

ellerine sağlık :)

Bakalım usta devamını getirebilcez mi.. Neler geldi foto çekmedik, neler geçti paylaşmadık ama bundan sonra paylaşım tam ;) yeter ki yakalıyalım :)
Selam olsun sana usta..

Tuncay GÜNAY 07-12-2010 19:08

anılım tebrikler güzel bir av olmuşşş o lambuka tam benlik istavrik kadar sevmesemde canavar suratlı görünüşü hoşuma gidiyor nasip olursa beraber avlanalım hele sen şu tekneyi al avatarımı senin tekneden tuttuğum balıkla değiştireceğim. bu arada av raporu yayınlamaya hız verdiğin için teşekkürler sayende biz de oradaymış gibi haz alıyoruz. nasibin bol olsun.

taner dervişoğlu 07-12-2010 19:58

Anıl tebrik ederim çok güzel balıklar. Devamını bekliyoruz...

Anıl ÜNALAN 07-12-2010 20:29

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 97086)
anılım tebrikler güzel bir av olmuşşş o lambuka tam benlik istavrik kadar sevmesemde canavar suratlı görünüşü hoşuma gidiyor nasip olursa beraber avlanalım hele sen şu tekneyi al avatarımı senin tekneden tuttuğum balıkla değiştireceğim. bu arada av raporu yayınlamaya hız verdiğin için teşekkürler sayende biz de oradaymış gibi haz alıyoruz. nasibin bol olsun.

Hayırlısıyla abi hepsi olucak..
Paylaşımlar balık tuttuğum sürece olcak :) bilmiyorum yüzüm kara çıkcak hissine büründüm nedense acayip :deli:

Anıl ÜNALAN 07-12-2010 20:33

Alıntı:

taner dervişoğlu tafarından gönderildi (Mesaj 97098)
Anıl tebrik ederim çok güzel balıklar. Devamını bekliyoruz...

Teşekkür ederim abi. Devamını hep beraber yakalamak dileğiyle..

AYYÜZLÜM 07-12-2010 20:48

helal sana yeğenim müthişsin

Murat ÇAKMAKÇI 07-12-2010 22:08

anıl o ne öyle? onun kuyruğunu kes hatıra olarak saklamak lazım afiyet olsun

EAKSOY 07-12-2010 23:52

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 97049)
Havanın kuzeye dönmesini fırsat bilip levrek için sırtılarımızı alıp dolaşmaya başladık. Sabahın ilk saatlerinde kara kıyı dediğimiz 5-7 metrelerde aldığımız uskumrular bizi çok şaşırttı ve kolyozlarla birlikte devamı geldi.. Daha sonra levrekler teşrif edince keyfimiz azda olsa yerine gelmeye başlamıştı ki lampukalar ortalığı karıştırdı ve resmen ablukayı istila ettiler.. Lampukalardan kaçan uskumrular suyun yüzeyinden 2-3 karış yükseğe sıçrayarak hayat mücadelesi vermekteydi.. Tabi bu hareketlilik yakaladığımız lampuka haricinde hiçde iyiye işaret değildi ve balığın ani kesişine neden oldu. İlerleyen saatlerde balık rahatsız olduğu için hiç oltaya teşrif etmedi bizde döndük limana..
Fena sayılmayacak bir av oldu, umarım hepimize daha iyileri gelir..
Önümüzdeki günlerde avlarım sürecek fotoğraf çekme fırsatı bulduğum her avı sizlerle paylaşacağım..
Rastgelsin..

Anıl bende bu sıralar denizde ne olup ne bitiyor merak ediyordum senin yazını okuyunca uskumruların bizi bekledigini farkettim cok mutlu oldum paylaşımlarını bekliyoruz ;)

Saat 15:23.