![]() |
cenk kardeş teprikler canavarlar süper ötesi ben 5 tane kupese 1 sayfa hikaye yazıyorum:):):) böyle canavar tutsam balık başına 25 sayfa hikaye yazardım. hikayesini de yazki keyiften altı köşe olalım. rastgelsin afiyet şeker olsun.
|
herkeze tekrar slm yenıden bu balık avı jig balıkcılıgı herkezın bıldıgı gıbı antalya DA KUMLUCA tarafı tutma zamanın 07.11.2010 . 2hafta once gazı pasadaydım yıne ya guzel bır balık yakalamıstım ama fotograf makınasını unutmusuz cok kötu oldu ihşallah antalyanın havası duzeldıgı zaman yıne balıga cıkmtımızda gzuel fotogrAFLAR KOYUCAM herkeze rasgelsın
|
bu balıgı tutugum derınlık 45 mt kullandıgım shimano makısanı ve balıgı gercekten tekye kadar cekmesı o kadar zevklıyıdı bırdaha salıp cekesım geldı :>D
|
Tebrikler Cenk kardeşim nefis balıklar gerçekten ama bu paylaşım daki eksiklikleri sonradan tamamlamışsın sağol ama keşke balığın yakalanış anını o anki duygularını ballandırarak sayfalarca anlatsaydın biz amatörlerin daha çok hoşuna giderdi yoksa bu sitede amaç paylaşmak balık resimleri internette çok fazla yada balıkhanelerde .İnşallah sizi üzmemişimdir rastgele kardeşim.
|
Avlar süper. Devamını diliyorum.
Avınızla ilgili kısa bilgi verirseniz daha da süper olurdu. Paylaşım için teşekkürler. |
tebrikler gerçekten güzel bir av olmuş daha iyilerine rastgele...
|
çok güzel av olmuş yerini öğrenmek maabında değil beni yannış anlama abicim balıkları çekerken vidyosu v.s. konusu olsaymış:helal::helal::helal:
|
Saat 00:48. |