![]() |
Havaya göre güzel av olmuş ellerinize saglık:helal:
|
Eveeet Galip ve emel kardeşlerim. Sizinlede pazar günü konuşmuştuk benim bilgisayarlarda sorun var diye.Nihayet bu gün yeni bir laptop alarak bu sorunuda kökten halletmiş olduk.V e üç dört günlük aradan sonra tekrar aranızdayım.
Galip'cim paylaşım için teşekkürler.Taygun'a da ayrıca teşekkürler.İnanın o gün o yağmurun altında ve siz dostlarımla bende çok mutluydum ve çok güzel bir av günü geçti.Ama niye üzülüyorum biliyormusun Emel kardeşime sırtıda bir levrek çektiremedim ya ona üzülüyorum.Ama söz birgün mutlaka sözümü tutacağım.. |
Alıntı:
NOT: Bu günkü sığacık raporunu bekliyorum senden..:D :D :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Gerçektende karelere baktıkça kıskanmamak elde değil. Tüm ekibi yürekten kutlarım hoş kareler için sonsuz teşekkürler...
|
balıkçı dostum ben emel en kısa zamanda sizi kemeraltına bekliyorum bir acı kahvemi içer sohpet eder beğendiğiniz çizmelerin aynısından temin ederiz... özelden birbirimize tel nolarımızı birbirimize ulştıralım iyi akşamlar...[/quote]
ooo kemeraltındamıymış esas gömü,ben bornova bayraklı tarafını boşuna tavaf etmişim desenize emel hanım:)))) geliriz tabiki seve seve.şu ilk deneyimi bi atlatsak daha güzel olacak.kendimi ürün temin etmeden boş dükkan açmış gibi hissediyorum.gerekenleri tespit etmek ve bulmak siz deneyimli arkadaşlarımın sayesinde olacak kısmetse:helal::helal::helal: |
Saat 21:56. |