![]() |
ÖNER KARDEŞİM.:):helal::helal::helal:
Öncelikle tüm manisa ekibini canıyürekten tebrik ediyorum.:) dahada güzel avlara manisa ekibi olarak herdaim devam edersiniz.:) mercanıda var karagözüde hacivatıda ama en gözüme batanda paşaaaa paşaaaaa onlar apayrı bi güzel be kardeşim.elinize sağlık hepinizede afiyet olsun.:) bu arada tertibim sakal imajı yapmış :) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Tertibin hep yenilik peşinde :):D |
Alıntı:
|
Öner, önce seni böylesine güzel bir ekip kurduğun için. Ardındanda manisa ekibini canı gönülden kutlarım.
Maşallah, denizde balık kalmamış her çeşit balığı yakalamışsınız. Resimler ve video harika bizlerde sayende böyle güzel bir gün geçirmiş olduk. Şansınız bol olsun, böyle güzel avların devamını dilerim. |
bende resimleri bekliyordumm öner abimm ne zaman ekliyecek diyee:helal: abim en başta için teşekkür ederim.(sen anladın onu) :):) mükemmell bi av oldu bende paşamı cekerken hasan abi aklıma geldi,hasan abi burda olsaydı ne paşalar cıkardı dedim :):) önder abi kara gözleri tuttukça off ulen yinemi karagöz geldi diyip söyleniyordu ama hepsini sepetin içine attı hiç azat etmedi onları :D gerçektende çok güzell bi av yaptıkk 16 ocak organizasyonunda görüşmek üzeree...
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yemekten sonraa güzell bi uykuu [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Öner kardeşim öncelikle maşallah diyeyim nazar değmesin.
Valla isminizle müsemma olmuşsunuz. Avada tim halinde çıkmışsınız. Hatta bu timi de aşmış bölük olmuş. Bundan sonra size Manisa 1. Paşa bölüğü diyelim. Bereketli avlarınızın devamını dilerim. Sağlıcakla kalın. |
Eh be abi ... Organizatör gibisin mubarek..
Kısa zamanda daha önceden bir hazırlık yapmadan bir telefonla bu kadar kişiyi bir araya getirmek kolay bir iş değildir.. Kıskandım vallaha.. İnsan bizede bir alo der değilmi.. Abim harika bir av, harika bir konu oluşturmuşsun.. Tüm Manisa ekibini kutlar avlarınızın ve nasibinizin daim olmasını isterim.. Paylaşım için teşekkürler emeklerine sağlık.. |
Hey maşallah mercanlar göz dolduruyor.Güzel bir av yapmışsınız.Şansınız ve sohbetiniz daim olsun.Rastgelsin..
|
Gerçekten kaliteli av olmuş tüm ekibi kutluyorum özellikle takoz mercan harika :)
Emre kardeşimde kaldırmış denizi :D afiyet şeker olsun |
Saat 00:21. |