RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Foça 09-01-2011 (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8626)

adolomorola 10-01-2011 18:15

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 99138)
Tebrikler Manisa Team kameraya baktımda harıl harıl bir çalışma olmuş emeğinize sağlık...

Bir ara öyle hızlılık yaşadık Serkan doğru ...;)

adolomorola 10-01-2011 18:16

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 99141)
Abi, maşallah hiç boş yok.
Her fırsatta balıktasınız.
Tüm ekibi kutlarım.
Çok güzel bir av olmuş.
Bende Mehmet'in hiç balıklı resmini görmedim.
Hep yan gelip yatarken resim çekilmiş.

Ne kadar kopez varsa hepsini topladı bize yakalama şansı vermedi...:D:D;)

adolomorola 10-01-2011 18:22

Alıntı:

Mehmet BODUROĞLU tafarından gönderildi (Mesaj 99148)
Güzel br günün hazırlık aşamalarını başarı ile organize eden, ardından da hikayesini hazırlayan Öner arkadaşıma teşekkürler.
Eline sağlık harika olmuş anlatımında.
Necati ve İbrahim ;
Klasımı konuşturdum yine gopez üzerine.
Atıyorum gopez çekiyorum gopez.
Bu karmaşada tabiki foto ve video akla gelmiyor :D
Teşekküler ilginize.
Teşekkürler Öner herşey için .
Çok daha iyileri hepimizin oltasında olsun inşallah.

Ben herşeyin en güzeli olacak şekilde hazırlamaya çalışıyorum,çünkü benim arkadaşlarım herşeyin en güzeline layık kişilerdir.;)

adolomorola 10-01-2011 18:25

Alıntı:

yenal45 tafarından gönderildi (Mesaj 99149)
vallahi öner abim güzel bir organizasyon oldu bunu herzaman yapalım abiya tadı damağımda kaldı birdağakini şimdiden iple çekiyorum nekadarda olsa çekemedik balığı:'(:'( ama nasip değilmiş:D bidağakine inşallah nasibimiz çok olsun dağa güzel avlara inşallah hep beraber hadi rastgelsin not : seyit ahmet gelmedimi abi sen balık çekemiyorsun :D:D bidağa kine onuda getir hadi rastgelsin :helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal::h elal::helal::helal::helal::helal::helal::helal::he lal::helal::helal::helal::helal::helal::helal::hel al::helal::helal::helal::helal::helal::helal::hela l::helal::helal::helal:

Seyiti aldımmı yanıma o zaman sizler çememiyorsunuz Seyit ne kadar güzel balık var onları topluyor bak sona bakıksız kalırsınız...:D:D:(;)

Bundan sonra ayda bir yok öyle her hafta balık acık özleyin :D:D:D

Hasan BALIKÇI 10-01-2011 18:28

:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal::h elal::helal::helal::helal::helal::helal::helal::he lal::helal::helal::helal::helal::helal::helal::hel al::helal::helal::helal::helal::helal::helal::hela l::helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal ::helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal: :helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal::helal::helal::helalbu alkışlar manisa gurubuna az bile :)

ekipteki herkesi tek tek tebrik ediyorum ve en kötü avınızın böyle olmasını diliyorum hepiniz cesur yüreklisiniz helal olsun sizlere.:)

öner kardeşim böyle güzel anları bizlere uğraşarak sunuyorsunya bizlere yaşatıyorsunya söylenecek söz bulunmuyor.öyle başarılı konular açıyorsunki teşekkür etmek istiyorum.:)

bundan böyle seni rastgelsi sitemizin organizasyon sorumlusu yaparsak şaşırma :D:D

adolomorola 10-01-2011 18:36

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 99164)
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal::h elal::helal::helal::helal::helal::helal::helal::he lal::helal::helal::helal::helal::helal::helal::hel al::helal::helal::helal::helal::helal::helal::hela l::helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal ::helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal: :helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal::helal::helal::helalbu alkışlar manisa gurubuna az bile :)

ekipteki herkesi tek tek tebrik ediyorum ve en kötü avınızın böyle olmasını diliyorum hepiniz cesur yüreklisiniz helal olsun sizlere.:)

öner kardeşim böyle güzel anları bizlere uğraşarak sunuyorsunya bizlere yaşatıyorsunya söylenecek söz bulunmuyor.öyle başarılı konular açıyorsunki teşekkür etmek istiyorum.:)

bundan böyle seni rastgelsi sitemizin organizasyon sorumlusu yaparsak şaşırma :D:D

Bu alkışlar Ben ve Manisa team için grur verici teşekkürler Hasan abi..;)

Ben elimden gelen en iyi şeyi yapmaya çalışıyorum,beyenip beyenmemek sizlerin elinde :)

Raif Yelkenci 10-01-2011 18:40

Tebrikler Öner bereketli bir av olmuş herkesin neşesi yerinde tüm ekibi kutlarım.

İrfanavcı 10-01-2011 18:41

Öner kardeşim çok güzel kareler,
mercanlar harika görünüyor.hepinizi kutlarım.:helal::helal::helal:

ali rıza acar 10-01-2011 18:43

Manisa Team yine yaptı yapacağını. Nefis organizasyon ve güzel bir av.
Hele mangalın üstü. Yanında tabii ki cola ve fanta güzel gider!!!
Hepinizi tebrik eder, afiyetler dilerim.

Halil İplikçi 10-01-2011 18:46

öner çok güzel kareler ve profesyonelce sunulmuş..ha karagözlerde gözümden kaçmadı:helal:

Saat 04:00.