RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Gecikmiş bir av raporu Çandarlı Körfezi ve Palamutlar (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8660)

gonencsenkal 18-01-2011 09:16

Alıntı:

ali rıza acar tafarından gönderildi (Mesaj 99797)
Güzel bir paylaşım olmuş, devamını bekliyoruz. Teşekkürler.

Yorumun için teşekkürler Ali Rıza abi.. İnşallah ilerki günlerde daha güzel paylaşımlarım olacak.:)

gonencsenkal 18-01-2011 09:18

ASıl ben ilgine teşekkür ederim Raif abi bizde gün geçtikçe daha güzel avlar yapacağız inşallah..

Halil İplikçi 18-01-2011 10:00

paylaşım için teşekkürler..yemliyi batıktan mı aldınız o tarihlerde batığın iyi uskumru yaptığı söyleniyordu.. palamutlar güzelmiş tebrikler

Taygun KOCABIYIK 18-01-2011 10:27

Gecikmişte olsa gayet güzel av tebrik ediyorum.
Kuşları takip için güzel yol :) Bizde uskumru-istavrit avında kuşları takip ederiz gayette etkili bir yöntem :)

muhabbetci 18-01-2011 11:23

Okurken baya keyif aldım, balıkta dürbün çok işe yarıyor,civardaki balıkcıların ne çektiğini veya ne çekemediğinide görüyorsun.Gelecek seferdeki avlarınız daha bereketli olsun.

ismailgoktas 18-01-2011 14:17

süpper

gönenç abi resimler güzel olmuş,
seneye inşallah palamut katliamı yapacaz, acemiliğimize geldi sanırım bu av:)

gonencsenkal 18-01-2011 14:54

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 99794)
Gönenç raporda geç kalmış av da ..
Çünki o günlerden 3-4 hafta önce çıkmış olsaydınız umuyorum ki
daha iyi bir av günü yaşayacaktınız şöyle ki..
Çandarlı çakmaklı arası o günlerde muhteşem bir palamut akını varmış duyduğuma göre ..
Gidenler 15-20 hatta 30 palamutla kıyıya çıkmışlar..

Neyse sizlerin de avınız hoş geçimiş..
Seneye yaaa nasıp deyip zamanı bekleyin..

Paylaşım için teşekkürler..

Ah Necati kardeş ah biliyorum haberleri geldi 20-30 palamut aldıkları günlerin ama gidemedik işte. Nasip diyelim seneye inşallah ;)

gonencsenkal 18-01-2011 15:00

Alıntı:

halil 23 tafarından gönderildi (Mesaj 99823)
paylaşım için teşekkürler..yemliyi batıktan mı aldınız o tarihlerde batığın iyi uskumru yaptığı söyleniyordu.. palamutlar güzelmiş tebrikler

Hayır batıktan almadık. Çandarlı tarafına doğru rasgele demirlediğimiz bir yerden aldık.Biz teknede daha yeniyiz bu bölgeyi yavaş yavaş öğreniyoruz, batığı da duydum ama daha oralara gidemedik,gidersekte inşallah burada paylaşırım..İlginiz için teşekkür ediyorum.

gonencsenkal 18-01-2011 15:02

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 99825)
Gecikmişte olsa gayet güzel av tebrik ediyorum.
Kuşları takip için güzel yol :) Bizde uskumru-istavrit avında kuşları takip ederiz gayette etkili bir yöntem :)

İlgin için sağol Taygun kardeşim daha irileri sana denk gelir inşallah..:)

gonencsenkal 18-01-2011 15:06

Alıntı:

muhabbetci tafarından gönderildi (Mesaj 99826)
Okurken baya keyif aldım, balıkta dürbün çok işe yarıyor,civardaki balıkcıların ne çektiğini veya ne çekemediğinide görüyorsun.Gelecek seferdeki avlarınız daha bereketli olsun.

Teşekkür ederim Önder abi haklısın dürbün gerçekten denizde vazgeçilmez daha güzellerinin sizin oltalarınıza rastgelmesi dileğimle..

Saat 07:06.