![]() |
Alıntı:
|
önder abi c.tesi günü bende bolvadindeydim.. orada müşterilerim var kısa bir ziyaretten sonra akşehire yola koyuldum ama akşehire ulaşamadım soluğu sultandağında otelde aldım:)
ben videoya cektim seyir halimi ama buraya koyamam:D |
Önder abi çok güzel bir yazı dizisi ve çok güzel görüntüleri bizlerle paylaştığın için teşekkürler..;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Önder abi detaylı anlatım ve resimler için teşekkürler.Eline ; emeğine sağlık.O bahsettiğin iki ayaklı Sığırlar maalesef tüm yollarımızda var.Özellikle şehir içinde !.....ve ben bunlarla 20 yıldan beri uğraşmaktayım.
Kuşlara gelince allah kabul etsin / Razı olsun .Almak kadar vermek büyüklüktür. Biz o mahlukata baktıkça gözettikçe ;bize geri dönüşümü olacaktır. Esenkalın.! |
Alıntı:
|
Bende Bir Eskişehirli olarak İzmirde kar yağışına hasret kaldım,görüntüler paylaşım için teşekkürler Önder.
|
önder kardeş güzel türkiyemizin her köşesi bir başka güzel sayende busefer bolvadin bolvadin tarafını gördük bidahaki sefere çandarlıyı görürüz çok güzel bir yerdir orası paylaşımın için teşekkürler
|
önder abi çok güzel karelerle bizlere kar göstermen büyük bir keyif verdi teşekkürler abi.:)
manisa afyon arası ailece yapılan yolculuğunuzun kazasız belasız geçmesi herşeyden güzel :) açmış olduğun güzel paylaşım için tekrar teşekkürler.:) |
Saat 11:34. |