RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Mecburi yolculuk (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8721)

muhabbetci 01-02-2011 17:37

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 100731)
:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

Önder kardeşim,paylaşım için teşekürler.Gerçekten bizler kara hasretiz.Ayrıca o bahsettiğin O tip magandalar tipler her yolda rastlanıyor malesef..

Sağol Süleyman abi,eğer gelirsen buralardaysam kartopu oynarız,ben gelirsem o tarafa kar getiririm. :)

delvel 01-02-2011 18:07

önder abi c.tesi günü bende bolvadindeydim.. orada müşterilerim var kısa bir ziyaretten sonra akşehire yola koyuldum ama akşehire ulaşamadım soluğu sultandağında otelde aldım:)
ben videoya cektim seyir halimi ama buraya koyamam:D

adolomorola 01-02-2011 18:16

Önder abi çok güzel bir yazı dizisi ve çok güzel görüntüleri bizlerle paylaştığın için teşekkürler..;)

muhabbetci 01-02-2011 18:21

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 100756)
önder abi c.tesi günü bende bolvadindeydim.. orada müşterilerim var kısa bir ziyaretten sonra akşehire yola koyuldum ama akşehire ulaşamadım soluğu sultandağında otelde aldım:)
ben videoya cektim seyir halimi ama buraya koyamam:D

Veli kardeşim; koyamayacağın yerleri kesip,kısada olsa video koysaydın keşke. :D

muhabbetci 01-02-2011 18:24

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 100758)
Önder abi çok güzel bir yazı dizisi ve çok güzel görüntüleri bizlerle paylaştığın için teşekkürler..;)

Ben teşekkür ederim Öner,sağolasın.

Adem VARDARCIK 01-02-2011 18:25

Önder abi detaylı anlatım ve resimler için teşekkürler.Eline ; emeğine sağlık.O bahsettiğin iki ayaklı Sığırlar maalesef tüm yollarımızda var.Özellikle şehir içinde !.....ve ben bunlarla 20 yıldan beri uğraşmaktayım.
Kuşlara gelince allah kabul etsin / Razı olsun .Almak kadar vermek büyüklüktür. Biz o mahlukata baktıkça gözettikçe ;bize geri dönüşümü olacaktır.

Esenkalın.!

muhabbetci 01-02-2011 18:43

Alıntı:

Adem VARDARCIK tafarından gönderildi (Mesaj 100761)
Önder abi detaylı anlatım ve resimler için teşekkürler.Eline ; emeğine sağlık.O bahsettiğin iki ayaklı Sığırlar maalesef tüm yollarımızda var.Özellikle şehir içinde !.....ve ben bunlarla 20 yıldan beri uğraşmaktayım.
Kuşlara gelince allah kabul etsin / Razı olsun .Almak kadar vermek büyüklüktür. Biz o mahlukata baktıkça gözettikçe ;bize geri dönüşümü olacaktır.

Esenkalın.!

Adem kardeşim,dileklerin için teşekkürler,ALLAH hepimizden razı olsun.Konuda yazdığım gibi zorda kalana yardım hem dinimizde, hemde kültürümüzde var.Avcı olduğumuz kadar önce insanız.

trakonya55 01-02-2011 19:28

Bende Bir Eskişehirli olarak İzmirde kar yağışına hasret kaldım,görüntüler paylaşım için teşekkürler Önder.

balıklarrr 01-02-2011 20:34

önder kardeş güzel türkiyemizin her köşesi bir başka güzel sayende busefer bolvadin bolvadin tarafını gördük bidahaki sefere çandarlıyı görürüz çok güzel bir yerdir orası paylaşımın için teşekkürler

Hasan BALIKÇI 01-02-2011 21:25

önder abi çok güzel karelerle bizlere kar göstermen büyük bir keyif verdi teşekkürler abi.:)
manisa afyon arası ailece yapılan yolculuğunuzun kazasız belasız geçmesi herşeyden güzel :)

açmış olduğun güzel paylaşım için tekrar teşekkürler.:)

Saat 11:34.