![]() |
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal::helal:
HELAL OLSUN SANA KARDEŞİM.:) Serhat kardeşim tebrik ederim.:)eh ilk paşanı tutmuşsun bundan böyle arkası gelir gelelecektir inşallah.;)bu avını sakın unutma bir tarafa yaz derim :) balık şu an midemde demişsin:Dafiyet olsun kardeşim.:) bu güzel avını bizlerle paylaştığın için teşekkürler.:) tek olsun paşa olsun :) güzel slogan olmuş :D |
Alıntı:
Serhat kutlarım kardeşim.. Sanırım bu paşa hem senin hemde gönençin kurtlarını dökmüştür.. Devamını ve dahada irilerini dilerim.. Sana yakışmış bu paşa ama kamera nanay.. Bak ben sana düzenlenmişi göndereyim hem senin hemde paşanın gözünde canlılık yanaklarında allar var :):):) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Paylaşım için teşekkürler |
Serhat abi harika paşa bu mevsimde bundan iyisi can sağlığı :)
|
Serhatcım paşa tek olsun, midende olsun.
Kutlarım. |
hepinize çok teşekkür ederim hasan abi slogan yazmakta üstüme yoktur :) necati abicim o an onu beklemiyordum gelincede yanımda sadece telefon vardı kamerası bu kadar sen programla oynamışsın sanırım daha güzel olmuş çok teşekkürler inşllah daha iyileride bulacak bizi her nekadar kuzen bişey yakalayamasada :D güzel bir gün oldu kamil abim taygun ve alirıza abim sizlerede dilekleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim hepinizi çok seviyorum .....
|
O günün ''Tek Taşı da '' bu Paşa olmuş .Tebrik ederim kardeşim.Av ve paylaşımlarının devamını dilerim..
|
Alıntı:
|
Tebrik ederim Serhat az ama öz olmuş eline sağlık.
|
çok güzel insanı birkere kendine esir ettimi kurtuluş yok inşallah daha bol çipuralar
|
Serhat kardeşim tek olsun paşa olsun paylaşım için teşekkürler.
|
Saat 22:44. |