RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   05.03.2011 Çeşmealtı av raporu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8848)

ishak BALLICA 08-03-2011 08:08

Çağatay'ım, kaptan ı deryam....:PBereketli olsun...;)

Necati ARAT 08-03-2011 08:52

Alıntı:

Çağatay tafarından gönderildi (Mesaj 102394)
Necati bey, Göksel'in makinesinin tarih formatı ecnebi formatına göre ayarlanmış sonra da makinenin ayarları değiştirilmemiş. Tarih formatı, bizim alışık olmadığımız biçimde ay/gün/yıl olarak ayarlı olunca haliyle 03/05/2011 olarak basmış makina. Yoksa tarih doğru.

Konu anlaşımmıştır kaptanım..
Av içinde ayrıca kutlar,
Bundan sonrada bereketli avlar geçirmenizi dilerim..

Paylaşım için ayrıca teşekkürler..

kaptankarabulut 08-03-2011 09:47

Çağatay kısa zamanda çok güzel bir av yapmışsınız.Paylaşım için teşekkürler..

Çağatay 08-03-2011 12:01

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Hepinize daha bereketli avlar denk gelsin.

Bu arada Çeşmealtında teknesi olan arkadaşlar, özellikle bugün hava çok sert. Umarım ağzımızın tadını bozacak bir şey olmaz limandaki teknelere.

Çağatay 09-03-2011 19:10

Alıntı:

Çağatay tafarından gönderildi (Mesaj 102482)
Bu arada Çeşmealtında teknesi olan arkadaşlar, özellikle bugün hava çok sert. Umarım ağzımızın tadını bozacak bir şey olmaz limandaki teknelere.

Dün böyle söylemişken az kalsın benim ağzımın tadı bozulacaktı.

Sabah ofiste çayımı yudumlarken saat 10.30 civarı cep telefonum çaldı. Arayan limandan bir tanıdık, "çabuk gel teknen batıyor". Apar topar işi gücü bırakıp limana gittim. Dün gece, yan komşum tekne batmış, benimkinde ise su seviyesi farş tahtaları hizasını 1 karış geçmiş. Bir yandan sert rüzgar ve soğuk diğer yandan tek başımayım. Yan tarafımda batan tekne benimkinde yara mı açtı yoksa başka bir şey mi oldu değerlendirecek durumda değildim. Teknenin bakım zamanı çoktan geçti biraz su yapıyordu, hafta içi az da olsa yağmur yağdı, bir de fırtınanın dalga serpintisi, yara almamış olsa da sintine pompasının bozulma olasılığı vardı. Ama dediğim gibi o an bu olasılıkları değerlendirip, o rüzgarda tek başıma teknenin suyunu boşaltma durumum da yoktu. Hemen vinçi çağırıp karaya aldırdım. İçindeki sudan dolayı olağanüstü ağırlaştığından dolayı karaya alırken epey uğraştık.

Neyse, batmadan kurtardık fakiri. Zaten bakıma alacaktım. Bu vesile ile bakım için yarın bugün derken süreç hızlanmış oldu. Bana zararı fazladan vinç parası oldu, onun için de canımız sağolsun diyeceğiz. Zira tam batsaydı, bu sefer de motor bakımı problemi çıkacaktı. Her şeyde bir hayır vardır. Ucuz atlattım diyorum kendi kendime.

Sanırım bir süre benden tekne avı raporu alamayacaksınız.

Ama ben boş durmam, hele kıyıdan çupraya çıkmazsam hiç rahat edemem.

Bundan sonra tek rakibim "Hasan Balıkçı". :D

Şaka bir yana, umarım tüm avlarınız güzel ve bereketli geçer. Bugün de böyle bir macera yaşamış oldum.

Hasan BALIKÇI 09-03-2011 19:31

Alıntı:

Çağatay tafarından gönderildi (Mesaj 102563)
Dün böyle söylemişken az kalsın benim ağzımın tadı bozulacaktı.

Sabah ofiste çayımı yudumlarken saat 10.30 civarı cep telefonum çaldı. Arayan limandan bir tanıdık, "çabuk gel teknen batıyor". Apar topar işi gücü bırakıp limana gittim. Dün gece, yan komşum tekne batmış, benimkinde ise su seviyesi farş tahtaları hizasını 1 karış geçmiş. Bir yandan sert rüzgar ve soğuk diğer yandan tek başımayım. Yan tarafımda batan tekne benimkinde yara mı açtı yoksa başka bir şey mi oldu değerlendirecek durumda değildim. Teknenin bakım zamanı çoktan geçti biraz su yapıyordu, hafta içi az da olsa yağmur yağdı, bir de fırtınanın dalga serpintisi, yara almamış olsa da sintine pompasının bozulma olasılığı vardı. Ama dediğim gibi o an bu olasılıkları değerlendirip, o rüzgarda tek başıma teknenin suyunu boşaltma durumum da yoktu. Hemen vinçi çağırıp karaya aldırdım. İçindeki sudan dolayı olağanüstü ağırlaştığından dolayı karaya alırken epey uğraştık.

Neyse, batmadan kurtardık fakiri. Zaten bakıma alacaktım. Bu vesile ile bakım için yarın bugün derken süreç hızlanmış oldu. Bana zararı fazladan vinç parası oldu, onun için de canımız sağolsun diyeceğiz. Zira tam batsaydı, bu sefer de motor bakımı problemi çıkacaktı. Her şeyde bir hayır vardır. Ucuz atlattım diyorum kendi kendime.

Sanırım bir süre benden tekne avı raporu alamayacaksınız.

Ama ben boş durmam, hele kıyıdan çupraya çıkmazsam hiç rahat edemem.

Bundan sonra tek rakibim "Hasan Balıkçı". :D

Şaka bir yana, umarım tüm avlarınız güzel ve bereketli geçer. Bugün de böyle bir macera yaşamış oldum.

önce çok geçmiş olsun çağatay biladerim.:)inan başına gelen beni üzdü.:(
ama ne diyelim sağlık olsun daha beterleri başımıza gelmesin.;)
tamda ben senin tekneye kendimi hazırlarken bunun olması dahada kötü oldu :(

merak etme çağatay kıyıdanda keyifli oluyor.;)rakibim ol dostum mühim deyil ;)yeterki allah gönlümüze göre versin.:)

Taygun KOCABIYIK 09-03-2011 19:39

Balıklar çok güzel tebrik ederim herkesi :)
Bu arada geçmiş olsun Çağatay abi ucuz atlatmışsın hava çok yüksekti gerçekten iki gündür.

Kamil ESEN 09-03-2011 19:48

Oh maşallah ne güzel balıklar bunlar.Şansınız daim olsun.Paylaşıma teşekkürler.

Halil İplikçi 09-03-2011 20:31

bereketli olsun güzel balıklar..ayrıca geçmiş teolsun bunda da vardır bi hayır deyip
bakım işine başlarsın artık

Çağatay 09-03-2011 21:14

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 102568)
merak etme çağatay kıyıdanda keyifli oluyor.;)rakibim ol dostum mühim deyil ;)yeterki allah gönlümüze göre versin.:)[/b]

Ne rakibi, ben şaka yaptım yahu, üstelik yazdım da mesajımda. :P

Ben kendimi bilirim olmayacak işe de amin demem, kaldı ki kıyı avında icraatlar ortada aman diyeyim rakip falan yok. Bir de ciddiye alan olur sağda solda duyulur bu laf, sonra yandı gülüm keten helva, tefe koyarlar beni. :P

Saat 16:44.