![]() |
hasan abi dergiyede çıkmışınya bunun arkası gelir bizimiçinde ayrıca bi gurur verici bir olay bundan sonraki avlarınında daha verimli geçmesi dileklerimle.;)
|
vayy vayyy hasan abimmm :) meşhur olmaya başladın iyicenee ben imzalı bi dergiden istiyorum :)
|
Tebrikler Hasan abi, Serkan ve Necati.
Emek ve bu konudaki hassasiyetin içinde sana çok ama çok teşekkürler İshak abi. Çok daha iyilerine inşallah. |
:helal::helal:Paşa Timi tebrik ediyorum bilgi ve becerileriyle hakettikleri bir gururu yaşadılar.
Ayrıca İshak abiye' de emeklerinden dolayı teşekkürler.:) |
Sayenizde göğsümüz kabardı ve çok mutlu oldum,hepinizi yürekten kutlarım dostlar.
|
Paşa Teamı zamanla daha iyi yerlerde görececeğiz.Bunun için birlik ve beraberliğimizin şimdikinden daha sağlam olmasına ihtiyacımız var.Haklıya hakkını vermek ne güzel.Bu derginin başlangıç olması dileğimle..Başarılar.
|
Vay vay Hasan'ın senin gibi ünlü ve fotojenlik bir dostum olduğundan gurur duyuyorum.İnşallah Paşa teamı ulusal kanallarda da görmek nasip olur Teşekkürler İhsak abi teşekkürler Veli kardeşim...
|
söylücek bişey yok.paşa tim bunu becerdi hasan bu gidişle sen daha büyük bişeyler yapçan
tebrikler |
herkese böyle güzellikler nasip olsun :)
|
Eee paşa team artık medyatik oldu :) ne diyelim hayırlısı :)
|
Saat 11:04. |