Alıntı:
labrax tafarından gönderildi
(Mesaj 104029)
Nihayet rahat rahat okuyabidim konuyu ve çok keyif aldım. Emeğinize sağlık...
Malesef ülkemizden her ay forumlardan bir kopma yaşanıyor her hafta yeni bir forum açılıyor ve yine malesef ki hep aynı insanlar tarafından takip ediliyor. Sitelere girip çıkmak bir süre sonra bu tutkunun sıradanlaşmasına sebeb oluyor, daha kötüsü klavye balıkçılığı o kadar hızlı gelişiyorki kimse kimsenin yaptığı işleri paylaştığı konuları beğenmiyor. Beğenenlerde kendini ağırdan satmanın telaşında... Bence çok fazla ilgi beklemeyelim. Nitelikli ilgi şahsen kabulümdür.
|
merhaba, çok güzel bir konuya değinmişsiniz. son yıllarda artan ilgi ve merak sayesinde o kadar çok balıkçılık forumu oldu ki sayısını bilmiyorum. bu rastgele artış beraberinde mutlaka bir yozlaşma getirecektir. benim en popüler forumların hiç birisinde kaydım yoktur, yıllar önce en büyük forumlardan birinde boğazda sahte balık ile avladığımız lüferlerin resimlerini arkadaşım eklemiş, tarih 9 Eylül herkes boğazda kıraça izmarite tamam deyip lüferi ancak rüyalarında görürken çok ulu orta bir merada kıyıdan avladığımız lüferler. arkadaşımı aforoz etmeye kalktılar, balıklar ağ balığıymış, vuran vurana garibime, herkes yerden yere vurmuş, dayanamadım üye oldum kendini usta balıkçı sanan bir küstah densize haddini bildirdim, yeni resimlerde sunarak herkesi susturdum. oraya yazdığım 3-5 mesaj ilk ve son paylaşımımdı :) ben 6 senedir kesintisiz aynı forumda paylaşım yapıyorum, sponsoru falan olmayan kendi halinde bir forum, Hasan Balıkçı abimiz bilir. bunun harici rastgelsin.org forumu ve bir başka kendi halinde forum daha var. gerisiyle pek ilgilenmiyorum. beğenmenize sevindim...rastgelsin
|