![]() |
Bırak geyiği,mi yani :soru:
|
Alıntı:
Geyik kısmı ve sohbet kısmında geyik sınırsız fulll olsun fakat diğer konularda biraz daha ciddiyet olursa daha iyi olur görüşündeyim. Yanlış anlaşıldığım için özür dilerim. 6 saat uyku ile tüm gün çalışıp sonra aylak aylak gezip eve bu saatte gelince haliyle öyle cümleler kuruyorum beni affet sami abi :'( :'( :'( :'( :'( |
Geyik kısmında herzaman geyiğe varım diğer yerlerdeki uyarınıda gelince geçen yazmışsın hoş karşıladım ve sonuna kadar haklısın....Dikkat et ben geyik haricinde de bir şey yazsam bu geyiğe kayıyor ki tek sebebi benim... :)Aslında seviyorumda....Neyse çok dikkat edeceğim...Seni hiç bir zaman affetmek istemiyorum çünkü senin bana hata yapmayacağını düşünüyorum..Bu düşünceye kendi düşüncemden varıyorum.......
|
sevindim. Birde şu konuya değinelim diğer üyelerinde forumda söz sahibi olduğunu hatırlatalım 2 kelam etmekten çekinmesinler kapımız herkese ardına kadar açık.
iyi akşamlar saygılar sevgiler |
Evet arkadaşlar, İzmir de yaşamama rağmen bu soğuk havalar tüm yaşamımızı etkiliyor,koşamıyoruz,gezemiyoruz,çoşamıyoruz,balı ğa gidemiyoruz,evin bir odası sıcak diğeri soğuk,yani kısacası kanımız yavaş akıyor,eee başımızda en üstte olunca keyiflenmek zor tabi.Cemrelere az kaldı arkadaşlar,sıkın dişinizi...
|
selamlar;
bu aralar bazı telaşlar ve iş yoğunluğundan dolayı çok katılımcı olamasam da takip etmeye çalışıyorum. zaten Erol Abi'nin dediği gibi havalardan balığa da gidemiyoruz. Havalar ısınsın ortalık şenlenir... |
mert abi sen doktor olucaksın bize bakıcaksın iyi ediceksin çalış çalış çalış :D
|
valla tago bu gidişle doktor mu olucam doktorluk mu olucam o belli değil :deli: :D
|
Alıntı:
|
Aman abi üzen öğrenci mi var yoksa seni .Varsa söle gelelim tago la halledelim işlerini :D:D:D:D
|
Saat 00:26. |