RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Üyelerimize Tavsiyeler-(Takımlar) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8982)

Murat ÇAKMAKÇI 03-04-2011 21:47

Mazhar abi teşekkürler bilgiler için tam amatörce

mazhar üzümcü 05-04-2011 22:44

teşekkür

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 104128)
tavsiyeleriniz için teşekkürler

sende sağol tuncay kardeşim

mazhar üzümcü 05-04-2011 22:50

teşekkür

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 104146)
Mazhar abi teşekkürler bilgiler için tam amatörce

sağol murat bence amatörlük kafayı bulandırıp pahalı ve farklı farklı takımlara yönelmek oluyor sevgilerimle

adnangokalp 06-04-2011 08:35

sayın abim vermiş olduğunuz tavsiyeler için çok teşekkür ediyorum bizde tekneyle açıldığımız zaman en çok karşılaştığımız bir hadiseyi aktarmak istiyorum öyle adamlar var 1-2 takım ve kurşunla balığa geliyor karıştımı koptumu ,yada uygun olmayan tarzda takım ve yem kullandımı avlanamıyor ortada kalıyor yada sizi meşğul ediyor bağlamanız için elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz olayın parasıyla kesinlikle alakası yok hevesleri varsa bu işe kimseyi rahatsız yada meşgul etmemek adına ava gelmeden takımlarını kontrol etsinler ava ve av zamanına göre takım ve yem kullanmalarını öneriyorum bu konu hem kendilerinin ve beraberindeki arkadaşların daha keyifli av yapmalarını sağlayacaktır.herkese kazasız belasız bol avlar dilerim saygılar

mazhar üzümcü 07-04-2011 07:13

teşekkür

Alıntı:

adnangokalp tafarından gönderildi (Mesaj 104255)
sayın abim vermiş olduğunuz tavsiyeler için çok teşekkür ediyorum bizde tekneyle açıldığımız zaman en çok karşılaştığımız bir hadiseyi aktarmak istiyorum öyle adamlar var 1-2 takım ve kurşunla balığa geliyor karıştımı koptumu ,yada uygun olmayan tarzda takım ve yem kullandımı avlanamıyor ortada kalıyor yada sizi meşğul ediyor bağlamanız için elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz olayın parasıyla kesinlikle alakası yok hevesleri varsa bu işe kimseyi rahatsız yada meşgul etmemek adına ava gelmeden takımlarını kontrol etsinler ava ve av zamanına göre takım ve yem kullanmalarını öneriyorum bu konu hem kendilerinin ve beraberindeki arkadaşların daha keyifli av yapmalarını sağlayacaktır.herkese kazasız belasız bol avlar dilerim saygılar

sende sağol adnan çok haklısın 70 liğe verdiğini hesap etmezken 3 iğnenin 4 kurşunun hesabını yapar birde kiloluk balık hayali kurar bu tiplere hiç zaman ayırmayacaksın sevgilerimle.

trakonya55 08-04-2011 17:50

Paylaşım ve bilgiler için teşekkürler Mazhar.Rastgele.

mazhar üzümcü 09-04-2011 14:56

teşekkür

Alıntı:

trakonya55 tafarından gönderildi (Mesaj 104353)
Paylaşım ve bilgiler için teşekkürler Mazhar.Rastgele.

sağolasın iligili mesajın için abiciciğim sevgilerimle

Saat 00:13.