RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   İzmir-Manisa organizasyonu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8986)

Kamil ESEN 04-04-2011 17:41

Bendeki fotoğraflarıda ekliyorum.Şahane bir ziyaret oldu.Bol sohbet,bol neşe oldu.Herkese daha güzel günler dileğiyle.Yine bekleriz....
Hasan abi yazdıkların için teşekkürler,ama senin ağırlamandanda memnunuz, aklına gelenleri sil...;)

adolomorola 04-04-2011 18:18

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 104161)
Öner abi bu güzel anlara bizleri de ortak ettiğin için teşekkür ederim..
Sipil Manzarası da harikaymış hani.. Ben yinede Kar olduğu zamanı tercih ederim..

Tüm Katılımcı abilerimi kutlarım. Sohbetiniz daim olsun..

Paylaşım için teşekkürler..

Neco birdaki sefere seni almadan gelirlerse bak ben ne biçim muamele yapacağım onlara :hıııı::hıııı:;);)

Alıntı:

gonencsenkal tafarından gönderildi (Mesaj 104167)
:helal::helal:
Helaliniz var böyle bir ortamda muhabbete doyum olmamıştır. Allah böyle güzel dostlukları daim etsin..:)

Aynen öyle oldu Gönenç tüm dostlarımıza her zaman kapılar sonuna kadar açık...;)

Alıntı:

ali rıza acar tafarından gönderildi (Mesaj 104174)
Rastgelsin dostluğunun güzel bir versiyonunu karelere ve bizlere nakletmişsiniz.
Bu güzel günü bizler ile paylaşmanıza teşekkürler.
Muhabbetlerin daim olmasını temenni ederim.
Hepiniz harika insanlarsınız.
Kutluyorum.

Teşekkürler Ali rıza abi senide bekliyoruz ...;)

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 104177)
:helal: :helal: :helal: :helal: :helal::helal:

Hangi formda böyle dostluk ve bağlılık var...

İşte RASTGELSİN FORMUNUN AYRICALIĞI..

Tüm dostları kutlarım..

Teşekkürler Süleyman abi bizi bilen biliyo bizler hep böyleyiz ve böyle kalacağız...;)

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 104185)
SEVGİLİ MANİSA LI DOSTLARIM.:)

irfan abi ,osman abi ,hasan abi,halil abi ,halit abi ,tertibim erdoğan, kamil biladerim,öner kardeşim ,mehmet kardeşim,yenal kardeşim daha birçok dostuma burdan şöyle demek istiyorum ne çıkarınız ne menfatiniz nede bir beklentiniz olmadan, aniden orhan biladerimle kimsenin haberi olmadan gelişimizde bizlere göstermiş oldunuz ilgi alaka misafirperverliğiniz için sonsuz teşekkürlerimi sunarım.;)
hepiniz ayrı güzelikte olan cana yakın dost canlısı olan dostlarımızsınız sizleri tanımaktan dolayı çok mutluyum.:)

henüz üç hafta önce orada olmama rağmen bu defada orhan biladerim cansıkıntısı çekmesinden beni arayıp manisay a gidelimmi demesinden sonra tekrar az bir zaman sonra gitmekten azda olsa rahatsızlık duyar gibi olmuştum ama sonuçta benden orhan biladerim birşey isteyip yanımda arkadaş ol demesini kıramazdım .;)zaten manisa ya gitmek orada olmak benim için çok büyük bir keyif ve mutluluktur.:)ama ben yinede bu kadar sık gitmek istemiyorum .:):Ddevrim dönüyor ve mahçup oluyorum :(sebebide manisa lı dostlarımı burada gönlümce ağırlayamamaktan:(ancak balığa gidersek beraber orada birşeyler yapmaya çalışıyorum.:)ne varki onların bizlere yaptığının onda birini bile yapamıyorum.:(
ama birdahaki sefere sizler havanın bozuk olduğunda canınız sıkılırsa başımın üzerinde yeriniz vardır.:)

öner kardeşim bu güzel günü tüm dostlarımızla paylaşman dostluğa verdiğiniz önemi fazlasıyla göstermektedir :)paylaşımın için çok teşekkür ederim.:)

HEPİNİZİN YÜREĞİNE SAĞLIK

SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Bazı yerlerde beni kızdıran yazılar yapmışsın :hıııı: amaaa:hıııı: beni bu hafta balık avına götüreceğin için okumamış kabul ediyorum ;)

Hasan abi inanki buraya gelen dostlarımız akşam oluyor,gün kararıyor,gitme vakti yaklaşıyor ne çobuk geçti saat diye dert yanıyorsa bu onların çok iyi vakit geçirdiklerinin bir göstergesi olarak beni dahada mutlu ediyor,bizler elimizden gelen en güzel şekilde ağırlamaya çalışıyoruz dostlarımızı egerki onlar mutlu oluyorlarsa inanki bizler dahada mutlu oluyoruz.

Tüm dostlarımıza kapımız sonuna kadar açık..;)

Kamil ESEN 04-04-2011 18:30

Bir ara Hasan abi ortalıktan kayboldu.Ama benden kaçmaaaazz.Bir baktım bekar kızların bez bağladığı ağaçları bulmuş,dilek tutuyor.Usulca sokuldum dinledim.Ama bu bende kalacak.;)Sadece size resmini yolluyorum..:D:D

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

yenal45 04-04-2011 18:42

öner abi paylaşım süper olmuş hasan abim benim kızı unutmuş söylemeyi:D hasan abi herzaman başımızın üstünde yeriniz var tüm doslarımızı manisa da ağırlamak bizim içiin ayrı bir mutluluk ;);) öner abim paylaşım için çok teşekkürler ellerinine sağlık rastgelsin:D

Halil İplikçi 04-04-2011 19:44

Hasanım Orhan biraderim iyi ki geldiniz sayenizde hep birlikte güzel bir gün
geçirdik Önerim paylaşım için eline sağlık Kamilim seninde eline sağlık
keza manisalılarında ..iyi ki varsınız...

adolomorola 04-04-2011 20:53

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 104189)
Bir ara Hasan abi ortalıktan kayboldu.Ama benden kaçmaaaazz.Bir baktım bekar kızların bez bağladığı ağaçları bulmuş,dilek tutuyor.Usulca sokuldum dinledim.Ama bu bende kalacak.;)Sadece size resmini yolluyorum..:D:D

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Bak şimdi Kamil hocam merak ettim şimdi ben...:oha::oha:

Emre 04-04-2011 21:00

abicim bende şans yok :D dershaneye gidiyorum hadi gelmişken hasan abiyide göreyim diyorumm hobaaa izmir ekibi :D manisaya çıkartma yapmış :) çok güzel vakit geçirmişsinizz belli oluyor.... inş birdahaki sefere bende yanınızda olmak isterimm

KORFİNOZ45 04-04-2011 22:26

Hasan kardeşim yazındaki teretdütler bizleri üzer sizler gibi gönül dostlarımızın ziyaretleri bizleri onure eder,kapılarımız ardına kadar açık herzaman bekleriz.

dizel45 05-04-2011 05:41

selam dostlar keske hergünümüz böyle olsa tertibim bizdost larımızı misafir etmekten
gurur duyarız ve herzaman beklerizz

orhan yıldız 05-04-2011 06:26

pazar günü canım sıkılıyordu hasan biladerimi aradım ben manisaya gidiyorum hadı gel dedim sag olsun kırmadı süpriz bir ziyeret yaptık iyikide yapmışızcok iyi vakit gecirdik hem doslarımızı gördük nasıl vakitin gectigini anlamadık bir baktık saat 10 olmuş sag olsunlar bizi cok iyi agırladılar hepsine cok teşekkür ederim

Saat 03:21.