![]() |
necati kardeşim geldin görüsemedik ama gönlümmmm silzleydi işallah bidahaki sefere
asker kardeşimizede hayırlı teskereler.... |
vayyyyyyy muhabtin yine belini kırmışsınız bende telden katıldım bu sohbete ama orda olmak isterdim hele o tenekede tavuk yokmu agzımın suyu aktı valla aşcı başı yine komuşturmuş ustalıgını her zamanki gibi askerimizide hayırlı teskereler dilerim emeginize saglık görüşmek üzere
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Değerli abilerim Katılımlarınız ve Yeğenim için iyi dilekleriniz için canı gönülden teşekkür ederim.. En kötü günlerimiz böyle olsun.. |
SEVGİLİ KARDEŞİM NECATİ:)
yeğenimimize hayırlı teskereler dilerken sağlık ve sıhatle vatani görevini tamamlamasını dilerim.:) bu manisalı dostlarımıza ben hiç birşey demiyorum desemde anlatmakla olmaz ben diyorumki merak eden gidecek görecek yiyecek içecek gezecek ve bunları yaparkende manisa lı abilerimizin kardeşlerimizin hiç bir çıkar gözetmeden sadece ve sadece dostluğa sohbete ve balığıda bahane yapan kişiler olduğunu göreceklerdir.:) burdan ben diyorumki oraya sen veya ben deyil sitemizden kim giderse gitsin bizlere gösterilen aynı ilgi alaka gösterilir.;) bunun gibi ziyaretler bizleri dahada birbirimize bağlayan küçük gibi görünen ama çok büyük olan dostlukları dahada pekiştiriyor.;) böyle ziyaretleri herzaman yaparsak dahada güçlü dostluklar kurmuş oluruz.:) hatta baki yeğenimin dediği gibi ayda bir sadece sohbet için ama izmir ama manisa da toplansak çok güzel olur hadi şimdi bunuda gerçekleştirelim :)yapamıcamız bişey kalmadıki :D:D videodaki görüntüler harika dostluk harika eee daha ne denebilirki :) hepinize çok teşekkürler :) :helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal: |
Biz hep böyleydik ve böyle kalacağız,kapımız tüm dostlarımıza her zaman sonuna kadar açık..;)
Hasan abi senin teklifin bence çok güzel ayda bir kere bir yerlerde toplanalım...;) |
Alıntı:
aslında teklif benim deyil necati kardeşimin oğlu baki nin ben sadece onaylamak istedim :) o zaman tarihleri belirleyelim ama izmir ama manisa ben herzaman varım :) yalnız bu sohbetlere baki veya baki yaşında olan tüm kardeşlerimizide getirirsek çocuk yaşta arkadaşlık kurar ilerisi için çok güzel dostluklar kurarlar.en azından bizleri örnek alırlar bizlerle oldukları müddetçe;) bunada özen gösterelim olmazmı :) |
evet sadece avdan ava değilde belli zamanlarda belirlenen bir yerdede üyelerin bir araya gelebilmesi çok güzel olur.
|
Alıntı:
|
ALLAH nazardan saklasın İŞTE BU.... Mehmet abimizin başı sağolsun TAKTİR İLAHİDİR hepimizin vakti saati doğarken bellidir
|
Alıntı:
Bir asker babası olarak bende aynı dileklerimle cevabımı yenilerim.. Evet abi Manisalı abilerimiz için yazdıklarında çoook haklısın.. Onlar sadece biz tanıdıklarına değil kim samimi bir şekilde onlara yaklaşırsa aynı Misafirperverlikleri ile davranacaklarını bende biliyorum.. Bu vesile ile tekrar kendilerine teşekkür ediyorum.... Alıntı:
Teşekkürler Öner abim.. Fikir gerçekten güzel... Bunu bu av mevsimi zamanlarında bir deniz kıyısında avın kıt olduğu Zamanlardada bir ay manisada bir ay izmirde yapabiliriz.. Alıntı:
Senide Hemşehrilerin bekliyor haberin ola.. Alıntı:
Mehmet abim her şey için tekrar teşekkür ederiz.. Sen sagolasın.. Alıntı:
Aminnnn.. Hep beraber olalım bir dahakine.. |
Saat 21:48. |