RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Süleyman Karabulut (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=118)
-   -   Uskumru kendini gösterdi.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9187)

ustam18 18-05-2011 12:31

Süleyman bey tebrikler.İnşallah bundan sonraki avlarınız daha bereketli olur.Rastgele.

mustafa gülbay 18-05-2011 14:31

kaptanım öncelikle abinize acil şifalar diliyorum çok güzel fotoğraflar devamını dilerim

kaptankarabulut 18-05-2011 20:24

Alıntı:

mazhar üzümcü tafarından gönderildi (Mesaj 106734)
sevgili süleyman abim kaptanın seyir defteri raporların ile hepimize çok güzel sunumlar yapıyorsun emeğine sağlık abi sevgilerimle.

Mashar kardeşim uzun süredir havaların bozuk gitmesi bizi bayağı üzmüştü İnşallah bundan sonra kaldığımız yerden devam ederiz..

kaptankarabulut 18-05-2011 20:40

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 106744)
Süleyman abiiiiiiiiiiiiiiii....

Çok şükür kavuşturana .. İyice özlettin kendini..
Ha şöyle balıklı malıklı bir kaç kare foto koyda özlem giderelim..

Güzel haberin ve paylaşım için teşekkürler..

Necati artık bundan sonra havalarda güzelleşir balıkda. sık sık paylaşımlarda sohbetleşiriz...

kaptankarabulut 18-05-2011 20:44

Alıntı:

CEMAKO tafarından gönderildi (Mesaj 106752)
süleyman abi tebrikler ellerine sağlık
uskumları gördük hemen yüzümüzde tebessüm belirdi

Bu arada abine de geçmiş olsun Allah şifalar versin sen bu işi onunla beraber sık sık yaparsan daha da iyi olur inşallah

Rastgele süleyman Abi

Tekrar tebrikler

Cem,hacı yolu gözler gibi uskumruların yolunu gözlüyoruz inşallah sürüsü girer içeriye bizimde bayramımız olur..

Ağbime gelince onu yalnızca çok sakin havalarda çıkarabilirim.Fırsatını buldukca alacam yanıma ki dediğin gibi belki daha çabuk toplar kendini...

kaptankarabulut 18-05-2011 20:48

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 106758)
SÜLEYMAN ABIIIIIIII yıne otomatıge bagladın demı kamısı sen asagı salıyon oltayı zaten balıklar tanıyo senın oltayı :D hoppp ustundeee :D
abım paylaşım için tesekkurler guzel kareler eee artık bu kareler fazlalaşacak desene :)

Aynen öyle Yağız kardeşim, benim oltayı bırakıyorum ikili üçlü yakalıyor bana da sadece çekmek kalıyor.:D :D

kaptankarabulut 18-05-2011 20:51

Alıntı:

mehmetulas tafarından gönderildi (Mesaj 106761)
süleyman kaptanım her nekedar uzun zamandır katılımcı olamasamda raporlarını ilgiyle takip ediyorum kendini baya özletmiştin tekrar senin yazılarını okumak sevindirici saygılarımla .ghörüşmek üzere en kısa zamanda limana çayını içmeye gelmek istiyorum

Evet Mehmet ulaş, uzun zamandır kayıptın.çıkarsız ve menfaatsız gelen tüm dostlarıma ikram edecek çayımız olur elbet.Başım üstüne..

ADNAN 18-05-2011 20:58

süleyman abi bolşans uzun süredir görüşemedık, uskumru yu yakalamakçok farklıdır hayırlısı olsun, şimdi kaz tüyü mü kullanılıyor unutmuşum :)
saygılar..

Hasan BALIKÇI 19-05-2011 00:36

vaybeee süleyman abi bundan sonra seni tutamayız ;)
abi allah gönlüne göre versin :helal:

Fatih AKDAĞ 19-05-2011 10:54

Süleyman abicim yine her zamanki gibi harikasın , her zaman yüzün böyle gülsün inşAllah.

Tebrik ediyorum ve raporlarının bol bol balıklı olmasını diliyorum.:)

Saygılarımla

Saat 04:49.