RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   26 Mayıs 2011 Çeşmealtı Av Raporu (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9236)

Raif Yelkenci 26-05-2011 22:28

Alıntı:

korkmaz_melih tafarından gönderildi (Mesaj 107460)
:) hakikatten hayırlı çok zevkli bi av olmuş rastgelsin. benim de seastar botum var bu sene yeni aldım ondan öncesi hep özdere limandan tekneyle açılırdık ama botu aldığım günden bu yana ıldırdan açıldık 5 kere gittiğim ıldırdan 2 adet gopez ve 1 adet de çipura haricinde tek balık alamadım ki botta en az 3 kişiydik. :( bi türlü nasip olmuyor bana balık güzel çıkan bi yer bana da söylerseniz çok sevinirim :)

Mutlaka bir gün bu kısmetsizliği aşarsınız bizde senelerdir balığa çıkarız ama bazen istediğimizi alamadan çok dönmüşüzdür biz ekip olarak teknemiz çeşme altında olduğundan hep o rada avlanıyoruz yer öğrenmek için yanınızda mutlaka bilen biri olmalı ama oraya giderseniz de aklınızda olsun diye bir kaç yeri paylaşayayım uzunada hekim ve almanadasıtaşı pita feneri tabi mevsimde önemli size bol kısmetli avlar dilerim.

Raif Yelkenci 26-05-2011 22:35

Alıntı:

Alp Limoncuoglu tafarından gönderildi (Mesaj 107463)
Raif Kaptan çok güzel bir av olmuş, her tattan gelmiş :) çok tebrik ederim. Hava bugün nazlıydı elbet, denizde nasıl döndüğünü tahmin edebiliyorum. Ancak buna rağmen gelen balıklar ve deniz özleminizi gidermeniz keyfinize keyif katmıştır. Uskumrular eksik kalmış ama :) sanırım daha pita taraflarına uğramadı. E artık tekrar deneme yapmak zorundasınız kısa zamanda :) Bereketli avların devamını dilerim.

Alp arkadaşım teşekkürler bu sene daha pitayı yoklamadım biz genelde sadece uskumru avlamak için ayrı çıkıyoruz onu da gece 12 de başlayıp sabah 8 gibi sonlandırıp dönüyoruz baen sarıkanat itavrit gece çok iş yapıyor ama gopezler bırakırsa tabi hoşçakal rastgele.

Raif Yelkenci 26-05-2011 22:36

Alıntı:

mazhar üzümcü tafarından gönderildi (Mesaj 107464)
raif amaç ve hedef hem balık hem sohbet,hem dostluk ve hepside gerçekleşmiş teşekkürler sevgilerimle.

Mazhar abi bende mesajınıza teşekkür ederim.

Raif Yelkenci 26-05-2011 22:38

Alıntı:

mst35 tafarından gönderildi (Mesaj 107467)
Maşaallah raif abim denizi kurutmuşsunuz afiyet bal şeker olsun devamını dilerim saygılar....

Mesut sağol size de rastgelsin.

Raif Yelkenci 26-05-2011 22:39

Alıntı:

galip&emel kültür tafarından gönderildi (Mesaj 107468)
yardırmışsın yine ortalığı yakışır çok güzel kareler bunlar hepinizi tebrik ediyorum afiyet bal şeker olsun.

Galip.çim teşekkürler bu güzel mesajın için.

İrfanavcı 26-05-2011 22:41

Raif kardeşim maşallahınız var çok güzel kareler ,
tüm ekibi kutlarım, paylaşım için teşekkürler.

Raif Yelkenci 26-05-2011 22:42

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 107470)
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:
raif biladerim hüseyin abimiz ve engin biladerimiz ile güzel bir gün olmuş :)demek özlediğiniz deniz?;)eeee hayırlısı olsun bakalım artık bol bereketli keyifli avlar görürüz senden.;)bellimi olur bakarsınız birgün bu üçlü ile bende olta atarım.:)
en kötü avınız böyle olsun raif kaptanım.:helal:

Hasan abicim teşekkürler inşallah her zaman sizi aramızda görmekten memnun oluruz.

Raif Yelkenci 26-05-2011 22:43

Alıntı:

İrfanavcı tafarından gönderildi (Mesaj 107480)
Raif kardeşim maşallahınız var çok güzel kareler ,
tüm ekibi kutlarım, paylaşım için teşekkürler.

,İrfan abi teşekkürler.

Halil İplikçi 26-05-2011 23:07

çok güzel kareler iyilerden çeşit olmuş iyi geçmiş belli ..daim olsun

oscar kaptan 27-05-2011 05:43

elinize sağlık, karagöz de, lidakide süper. Afiyet olsun

Saat 23:35.