![]() |
Alıntı:
Ferat kardeşim haklısın.. Düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler.. |
Alıntı:
Amatör balıkcılığın ahlakı ile avlanabilmek çok güzel bir duygu .. Herkeze aşılanması için genel bir avcının profilini hep birlikte çıkartmaya çalışıyoruz.. ayrıca teşekkür ederim Yukarıdaki listeye ekladim ilaveleri.. |
Necati kardeşim paylaşımın çok güzel ve yerinde olmuş. Bence diğer arkadaşlarında katılımıyla bu konuyu geliştirmeli ve sabitlemeliyiz. Naçizane bir iki ilavede ben yapayım:
AMATÖR BALIKÇI her daim yardımseverdir. Elindeki imkanları ihtiyaç halinde çevresindeki diğer balıkçı dostlarıyla hiçbir menfaat gözetmeden paylaşır. Zor durumda olanların imdadına koşar. AMATÖR BALIKÇI önce kendisinin ve sonrada çevresindekilerin, gerekli olan güvenlik tedbirlerini uygulamasına ve gereken kurallara uymasına azami dikkat gösterir. |
Alıntı:
Faruk bey katılımınız ve ilaveleriniz için teşekkür ederim.. |
Süper bir konu olmuş Necati üstad,sağolasın.
|
Alıntı:
Katılımın ve grurlandırıcı mesajın için Teşekkürler Önder abi... |
Paylaşım için teşekkürler.
|
Alıntı:
ama daha kısa yazabilirdin 4 harf (şöyle) ÖNER ...;) |
Alıntı:
İlahi Öner abi..:D:D:D:D Burada seni konuşmuyoruz ki sen zaten profosyonelsin (tatlısuda;)):D:D:D:D Biz Amatörleri konuşuyoruz Benim gibi :D:D:D:D Katılım için teşekkürler..:helal::helal: |
Amatör balıkçı balığı az dostu çok olandır :)
Çevreyi korur...sezon kapalı ise gider temizlik yapar..gider ağaç diker... Eskiler anlatırlar devamlı gittikleri avlaklara büyüklerimiz meyve ağacı dikerlermiş, onun gölgesinde avlanırlarmış 3 5 yıl sonra... Asıl amatör balıkçı örneği benim rahmetli dedemdi...ben çocukken sirküler falan yokken küçük balığı salardı...hapisi yoktu, alıkoyacağı balığı gazeye sarar çantasına koyardı... Hepimiz amatör balıkçı olmaya çalışıyoruz...bu yolda yürüyen herkesi ayakta alkışlıyorum... Necati abicim konuyu açarak bu mesajı yazma fırsatı verdiğin için de teşekkür ederim:) |
Saat 15:16. |