RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   15-06 Çeşme Av Raporumuz. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9307)

ovunc 16-06-2011 09:06

Alıntı:

Halil İplikçi tafarından gönderildi (Mesaj 108665)
arkadaş kırmızı desen var uskumru var karagöz var istavrit var..
ne diyem maşaallah bereketin daim olsun
devamı beraberken de olsun (şapkayla bütünleşmişsin:P)
:helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal::helal:

Abi tabikide birlikte daha fazlası olacak senin gibi usta ile bunlar nedir ki? Pazar gününü iple çekiyorum hazırlan :) .

ovunc 16-06-2011 09:10

Alıntı:

rkacar tafarından gönderildi (Mesaj 108689)
vay vay vay övünç haftasonu daha güzelini tutamazsak bilki bu uğursuzluk ufuk tandır kardeşim atarız onu orda tekneden balıklara yem olsun :D :D :D ( bu arada ÇAMAŞIR İPİ MİSİNAMI DEĞİŞTİRDİM BİRDE YENİ MAKİNA ALDIM :D Halil abime duyurulur :D :D :D )

tebrikler süper av olmus eminim cok eğlenmiş bol stres atmıssınızdır... darısı başımıza artık :D

Kardeşim yeni malzemelerin hayırlı olsun umarım birlikte daha güzellerine denk geliriz resimlerin daha çoğunu koymadım onları ilk bizim pazar günkü ekip görecek.Ufuk a gelince balıklar yemez onu:D

Halil İplikçi 16-06-2011 19:42

övünç 3.cü video hala yayına hazır değil

ovunc 17-06-2011 09:47

Alıntı:

Halil İplikçi tafarından gönderildi (Mesaj 108758)
övünç 3.cü video hala yayına hazır değil

Sanki bir problem yok gibi abi ama yine kontrol edeceğim.

tigerson 17-06-2011 22:48

övünç ne zaman gidiyoruz bu cennete ? :deli:;)

ovunc 17-06-2011 23:20

Kardeşim nasip olursa bu hafta denizin bizi ilk kabul ettiği (2-4 olduğu gün) zaman hepimiz,

Halil Abi
Ali Rıza Abi
Sen
Ramazan ve Ben Kırmızılara doğru çıkacağız yola kovalarımızı kırmızıya boyayıp geleceğiz Allah nasip ederse:)

viravira 18-06-2011 11:32

Tebrikler

Çok güzel ve içten bir paylaşım olmuş arkadaşım ellerine sağlık... Allah tutuğunuz balıkları güle güle yedirmeyi nasip eder inşallah...Hayatta iki tane şey vardır para ile satın alınamayan bunlardan birisi mutluluk diğeri gerçek arkadaşlıktır...Arkadaşlarınızla birlikte silere mutluluklar dilerim...Sevgi ve saygılarımla.

ovunc 18-06-2011 16:57

Alıntı:

viravira tafarından gönderildi (Mesaj 108802)
Hayatta iki tane şey vardır para ile satın alınamayan bunlardan birisi mutluluk diğeri gerçek arkadaşlıktır...Arkadaşlarınızla birlikte sizlere mutluluklar dilerim...Sevgi ve saygılarımla.

Dostluk , büyüdükçe güçlenir güzel yorumlarınız için teşekkür ederim aynı şehirdeyiz zor değil bir araya gelmek ilk fırsatta sizleride aramızda görmek tüm dostlarımıza huzur ve mutlluk verecektir.

Yağız DEMİR 19-06-2011 06:44

Övünç maşşalah kardesım tam sofralık balıkjları toplamıssınız sımdıden afıyet olsun paylasım ıcın tesekkurler

paşalı 19-06-2011 09:24

Övünç kardeşim bu güzel karelerden dolayı teşekkürler.Çok zevkli ve bereketli bir av günü geçirmişsiniz avınız her daim böyle olsun.

Saat 06:32.