RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TATLI SU AVI (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=105)
-   -   Mustafa DİNÇ-Erhan DUMRAL SAZAN AVI (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9446)

Onur ADIGÜZEL 17-07-2011 10:46

Mustafa abicim sanırım boncuk modası oralara da gelmiştir. Boili ile verim almak için o bölgeyi sürekli boili ile yemlemek gerekiyor. benim fikrim buna gerek yok , çünkü mısır ve boncuk güzel iş yapıyor. Burada bonibona benzer biraz büyük boncuklardan var. onlar çok güzel iş yapıyor, kancaya boili tarzı bağlayıp kancaya da ayrıca küllü mısır takıyoruz. bu yıl balık verimi iyi olacak gibi. çok balık atlıyor, ancak balıkların içinde çürük havyar var :( inşallah bu havyarlar balıklara zarar vermez. Havaların geç ısınması sebebi ile havyarı atamadı balık sanırım. Bir ay takvimi gerçekten de çok işe yarıyor. bunu geçen hafta tekrar test etme olanağım oldu. 3 günlük tek vuruşsuz avdan sonra ( takvimde verim %10 ) geçen gün gittiğimde ( takvimde verim %98) 4 vuruş aldım yarım günde. inşallah en güzel trofeleri yakalamak tüm dostlarımıza nasip olur. saygı ve sevgilerimle :)

pendikli balıkçı 17-07-2011 22:33

Abi kamp yeriniz iyi, inşallah trofeleride tutarsınız.Rastgele.

ustam18 18-07-2011 07:00

Mustafa Kardeş her gittiğimizde trofe alacağız diye bir şart yok .çoğu zaman kafa dinlemeye ,stres atmaya gidiyoruz.Resimler ve raporu bizlerle paylaştığın için teşekkürler.Rastgele.

cengaverdurmus 18-07-2011 12:26

Tebrik ederim. Güzel kamp, güzel av olmuş.
Benim dikkatimi küçük tüpün yanındaki ahşap kutu çekti. Sanirim mutfak malzemeleri için hazırlanmış.
Şimdi ben nasıl bir kutu yapsam onu tasarlıyorum.

adolomorola 18-07-2011 18:06

Mustafa abi çok güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz streside atmışsınız bir tek eksik kalan şu trofe olmuş :(
En kısa zaman dilimi içinde o trofeyi yakalamak nasip olması dileklerimle...;)

sazancı 20-07-2011 11:09

Alıntı:

Onur ADIGÜZEL tafarından gönderildi (Mesaj 110292)
Mustafa abicim sanırım boncuk modası oralara da gelmiştir. Boili ile verim almak için o bölgeyi sürekli boili ile yemlemek gerekiyor. benim fikrim buna gerek yok , çünkü mısır ve boncuk güzel iş yapıyor. Burada bonibona benzer biraz büyük boncuklardan var. onlar çok güzel iş yapıyor, kancaya boili tarzı bağlayıp kancaya da ayrıca küllü mısır takıyoruz. bu yıl balık verimi iyi olacak gibi. çok balık atlıyor, ancak balıkların içinde çürük havyar var :( inşallah bu havyarlar balıklara zarar vermez. Havaların geç ısınması sebebi ile havyarı atamadı balık sanırım. Bir ay takvimi gerçekten de çok işe yarıyor. bunu geçen hafta tekrar test etme olanağım oldu. 3 günlük tek vuruşsuz avdan sonra ( takvimde verim %10 ) geçen gün gittiğimde ( takvimde verim %98) 4 vuruş aldım yarım günde. inşallah en güzel trofeleri yakalamak tüm dostlarımıza nasip olur. saygı ve sevgilerimle :)

Alıntı:

pendikli balıkçı tafarından gönderildi (Mesaj 110308)
Abi kamp yeriniz iyi, inşallah trofeleride tutarsınız.Rastgele.

Alıntı:

ustam18 tafarından gönderildi (Mesaj 110313)
Mustafa Kardeş her gittiğimizde trofe alacağız diye bir şart yok .çoğu zaman kafa dinlemeye ,stres atmaya gidiyoruz.Resimler ve raporu bizlerle paylaştığın için teşekkürler.Rastgele.

Alıntı:

cengaverdurmus tafarından gönderildi (Mesaj 110335)
Tebrik ederim. Güzel kamp, güzel av olmuş.
Benim dikkatimi küçük tüpün yanındaki ahşap kutu çekti. Sanirim mutfak malzemeleri için hazırlanmış.
Şimdi ben nasıl bir kutu yapsam onu tasarlıyorum.

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 110344)
Mustafa abi çok güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz streside atmışsınız bir tek eksik kalan şu trofe olmuş :(
En kısa zaman dilimi içinde o trofeyi yakalamak nasip olması dileklerimle...;)

Hepinize çok teşekkür ederim ,Cengaverdurmuş kardeş o ahşap kutu kendi tasarladığım bir şey ve çok başarılı sizlerede tavsiye ederim ancak daha kibar bir şeyt olursa daha iyi olur bu biraz kaba.

Saat 07:00.