RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Gölmarmara sazan avı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9547)

aydınhasanemre 08-08-2011 09:02

yarım günde iyi balık afiyet olsun

kaptanpoyraz 08-08-2011 12:07

Alıntı:

oltacı35 tafarından gönderildi (Mesaj 111173)
yamaha fazer binmeye benzemez bu yusufum.oltanı kapıcan erken gidicen balığa.

şaka bir yana beklemediğin buysa beklediğin ne kadar.

ben izmirriders tan (fisherman).

selamlar.rastgelsin.

Vay Nazmi abicim burada da görüşmek kısmetmiş. Çok sevindim.
Biz bu işlerin daha çok yenisiyiz. Seninde tecrübelerinden yararlanma imkanımız olur inşallah.

Onur ADIGÜZEL 08-08-2011 14:51

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 111165)
Av için tebrik ederim ama en soldaki sazan gerçekten biraz ufakmış limitler bazen boyun normal olduğunu söylesede gönlümüzü ferahlatmak için hemde büyümeleri için küçük gelen balıkları geri bırakalım.

limitler boyun normal olduğunu söylese de demişsiniz ancak buradaki balıklardan soldaki iki tanesi zaman 40 cm in altında.yasal değil bu boyu almak...diğerleri için vicdani sirkü belki söz konusu olabilir...

adolomorola 08-08-2011 15:01

Alıntı:

Onur ADIGÜZEL tafarından gönderildi (Mesaj 111177)
limitler boyun normal olduğunu söylese de demişsiniz ancak buradaki balıklardan soldaki iki tanesi zaman 40 cm in altında.yasal değil bu boyu almak...diğerleri için vicdani sirkü belki söz konusu olabilir...

Sana katılıyorum Onur hocam.;)
Yusuf abininde acemiliğine vuruyorum zaten kendiside bu şekilde( Biz bu işlerin daha çok yenisiyiz. Seninde tecrübelerinden yararlanma imkanımız olur inşallah) belirtmiş umarım Yusuf abimizde bundan sonraki avlarında boy limitlerine dikkat edecektir.
Konuya karşı ilgisiz kalmadığın içinde ayrıca teşekkürlerimi sunarım..;)

Onur ADIGÜZEL 09-08-2011 16:55

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 111179)
Sana katılıyorum Onur hocam.;)
Yusuf abininde acemiliğine vuruyorum zaten kendiside bu şekilde( Biz bu işlerin daha çok yenisiyiz. Seninde tecrübelerinden yararlanma imkanımız olur inşallah) belirtmiş umarım Yusuf abimizde bundan sonraki avlarında boy limitlerine dikkat edecektir.
Konuya karşı ilgisiz kalmadığın içinde ayrıca teşekkürlerimi sunarım..;)

ben teşekkür ederim Öner abicim. buradan ahkam kesmek değil maksatım hep birlikte hergün yeni birşey öğreniyoruz... iş sazan olunca biraz daha hassas oluyorum sanırım :) inşallah bir daha ki avlarda en güzel trofeler denk gelir tüm dostlarımıza :)

kaptanpoyraz 10-08-2011 11:14

Alıntı:

Onur ADIGÜZEL tafarından gönderildi (Mesaj 111177)

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi
Sana katılıyorum Onur hocam.
Konuya karşı ilgisiz kalmadığın içinde ayrıca teşekkürlerimi sunarım..

Bu konudaki tenkitlerinizi ve uyarılarınızı dikkate alacağımdan hiç şüpheniz olmasın.
Bu tenkitlere kızmak bir yana daha siteye üye olurken de belirttiğim gibi çok acemi bir balık meraklısı olarak bir şeyler öğrenmek ve buradaki tecrübeli arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak için buradayım.

adolomorola 10-08-2011 17:28

Alıntı:

kaptanpoyraz tafarından gönderildi (Mesaj 111228)
Bu konudaki tenkitlerinizi ve uyarılarınızı dikkate alacağımdan hiç şüpheniz olmasın.
Bu tenkitlere kızmak bir yana daha siteye üye olurken de belirttiğim gibi çok acemi bir balık meraklısı olarak bir şeyler öğrenmek ve buradaki tecrübeli arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak için buradayım.

Konuya karşı duyarlılığınız için teşekkürler Yusuf abi..;)

Onur ADIGÜZEL 10-08-2011 21:53

Alıntı:

kaptanpoyraz tafarından gönderildi (Mesaj 111228)

Yusuf abicim anlayışından ve yaklaşımın dolayı teşekkür ederim :) inşalah Manisa'ya geldiğimizde birlikte da avlanır tanışma fırsatı buluruz:) saygı ve selamlar abicim :)

Saat 04:32.