RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=64)
-   -   canlı yem ile Levrek avı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=956)

Anıl ÜNALAN 22-02-2006 05:49

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi
oda güzel bir fikir.
kısa süre içinde bir temsili resmini çizip eklerim buraya fikir edinmiş oluruz.

TaGo sende ressam oldun çıktın başımıza :D :deli:

levrek 22-02-2006 16:09

Alıntı:

arm59 tafarından gönderildi
peki mika takınca levrek iğneden kurtulmazmı onun yerine hırsızlı iğne taksak birini gamitin alt çenesinden diğer iğneyi kuyruğunun 1 cm gerisinden taksak bence daha iyi levrek ister kuyruktan isterse yemin kafasından saldırsın her durumda iğneyi yutacaktır.komple yutarsa bence hiç kaçma şansı kalmaz.

Armağan Bey, zaten mikanın amaçı kancanın geri kaçmasını engellemektir,garantili olsun diye hırsızlı takımda kullanabilirsiniz tabiki,ama hedef balık levrek, genelde avının baş kısmına yöneleceğinden ben genede sadece dudaklardan geçirin derim.
Palamut,tombik canlı bırakmalarda ise tarif ettiğiniz hırsızlı takım daha verimli olacaktır,sevgilerimle

arm59 22-02-2006 22:06

ama ne olursa olsun levrek için en iyi yem canlı yem çünkü teke,sülünez,boru kurdu takarsanız diğer balıklar kefal,istavrit,gümüş,ispari,mırmır gibi balıklar emin olunki levrekden daha önce bulup yeminizi bozacaktır.

Anıl ÜNALAN 22-02-2006 22:23

Alıntı:

ama ne olursa olsun levrek için en iyi yem canlı yem çünkü teke,sülünez,boru kurdu takarsanız diğer balıklar kefal,istavrit,gümüş,ispari,mırmır gibi balıklar emin olunki levrekden daha önce bulup yeminizi bozacaktır.

Ayrıca levreğin genel yemi canlı balıktır gidip sülünez yemez herhalde :D

arm59 22-02-2006 22:29

sülünez ile yakalanan levrek gördüm

Anıl ÜNALAN 22-02-2006 22:36

Alıntı:

Abi tutulur tutulmasına niye tutulmasın aç kalınca herşeyi yer ama genel yemi olan balığı gördümü daha bi ilgile saldırır öle değilmi? :soru:

arm59 22-02-2006 22:50

levrek herzaman için ya çok usta olacaksın yada çok acemi olacaksın sülünezle yakalayan çok acemiydi (kendisi arkadaşım) acemi olan ne takarsa taksın levrek onun oltasına mıknatıs gibi gidiyor.

Taygun KOCABIYIK 23-02-2006 02:12

Alıntı:

levrek herzaman için ya çok usta olacaksın yada çok acemi olacaksın sülünezle yakalayan çok acemiydi (kendisi arkadaşım) acemi olan ne takarsa taksın levrek onun oltasına mıknatıs gibi gidiyor.

Çok doğru bunun örneklerini say say bitmez.

arm59 25-02-2006 04:52

Antalya da 1982 yılında lara plajında ciğer ile levrek (Gece avı) yakalayan görmüştüm bu ciğer veya kuzu bağırsağı gibi yemlerle levrek yakalayan veya duyan arkadaşlar varmı?

aserkansatı 25-02-2006 05:27

Alıntı:

Sülünez ile yakalanan levrek olması çok doğal...Boru kurduna bile gelen hayvan,sülüneze de gelir elbette...İsparoz oltasına atlayıp yakalanan levrek bile gördüm.Önemli olan nasipli bir günde olmak ve balığın açlıktan gözünün dönmüş olması...

Saat 11:55.