RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Tekin abim ve ben (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9599)

Bornovalı 22-08-2011 11:11

Alıntı:

Salih Reis tafarından gönderildi (Mesaj 111593)
Rıdvan kardeşim tebrik ederim,
geçen sene 1 kez Kokar.da botla gidip 4 kişi av yapmış ve güzel balıklar yakalamıştık.
Yolu gerçekten çok kötü, kamyonet dışındaki araçlarla gidilerse bence arabaya yazık olur :(

daha niceleri rastgelsin :)

Sağolasın Salih abicim eksik olma,aslında orda bot ile ulaşılamayan kıyılardan daha güzel avlar yapılır ama bizim botumuz yok şimdilik kıyıdan idare ediyoruz,bunada şükür ustacım.
rasgelsin.

Kamil ESEN 22-08-2011 13:46

Rıdvan o kedi hala ordamı yaaa.

Tuncay GÜNAY 22-08-2011 14:13

rıdvan abi ellerine sağlık ne güzel bir av olmuşşş malzeme yetersizliğinden avınızı yarım kesmeniz çok üzücü çevrenizdekilerin balık tutamaması şanssızlık değil sanırım tecrübe ve bilgi eksikliğinden. siz tüyoları sağlam yerden almışsınız ve de nokta atışı olmuş. kediyi de ayrıyetten tebrik ederim o da kapmış nevaleyi :):):)
beraberde olur inşallah.

Anıl ÜNALAN 22-08-2011 15:22

Güzel av olmuş Rıdvan abi devamını diliyorum :) Fangriden gerçekten etkilendim uzun zamandır fangri fotoğrafı göremiyordum :)
Ahtapotunda kediye kurban olmasına üzüldüm ama kokarda sanırım ahtapot bu aralar bollaşmış kaçırdığına da üzüldüm :)
Devamı tekrar seninle olsun abi :)

Murat ÇAKMAKÇI 22-08-2011 18:54

Paylaşım için teşekkürler:helal:sayende gözümüz gönlümüz açıldı
oğuz kardeşime ayrı teşekkür ederim:helal:
paylaşımlarınız devamını diliyorum

JOKER-X 23-08-2011 16:41

abi... yine yapmışsın yapacağını, ben boş döndüğüm balık avlarımı bile özledim:(( rastgelsin abi... tekin abimede çok,çok selamlar....

Bornovalı 24-08-2011 11:28

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 111601)
Rıdvan o kedi hala ordamı yaaa.

:D vallahi kesin ordadır Kamil abi,ben olsam bende ayrılmam ordan.:D

Bornovalı 24-08-2011 11:30

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 111603)
rıdvan abi ellerine sağlık ne güzel bir av olmuşşş malzeme yetersizliğinden avınızı yarım kesmeniz çok üzücü çevrenizdekilerin balık tutamaması şanssızlık değil sanırım tecrübe ve bilgi eksikliğinden. siz tüyoları sağlam yerden almışsınız ve de nokta atışı olmuş. kediyi de ayrıyetten tebrik ederim o da kapmış nevaleyi :):):)
beraberde olur inşallah.

Sağolasın Tuncay hocam eksik olma,birdahaki sefere bir orduya yetecek kurşunla giderim oraya.
Sağolsun hasan abi bize gereken bütün bilgileri verdi,onuda bu avda payı büyük.
yorumun için teşekkürler.

Bornovalı 24-08-2011 11:31

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 111607)
Güzel av olmuş Rıdvan abi devamını diliyorum :) Fangriden gerçekten etkilendim uzun zamandır fangri fotoğrafı göremiyordum :)
Ahtapotunda kediye kurban olmasına üzüldüm ama kokarda sanırım ahtapot bu aralar bollaşmış kaçırdığına da üzüldüm :)
Devamı tekrar seninle olsun abi :)

Teşekkürler Anıl kardeşim,benimde kıyıdan yakaladığım ilk fangrim oldu bu balık,baya bir zevk aldım doğrusu.

Bornovalı 24-08-2011 11:32

Alıntı:

Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 111614)
Paylaşım için teşekkürler:helal:sayende gözümüz gönlümüz açıldı
oğuz kardeşime ayrı teşekkür ederim:helal:
paylaşımlarınız devamını diliyorum

Teşekkürler Murat kardeş,daha bereketli avlar sizlerin olsun.

Saat 07:54.